Diverse

Cum a fost surprins un barbat pe strada. A atras toate privirile din jur. A iesit cu Vasile la plimbare! -VIDEO

Publicat: 11 iul. 2019
6

Un barbat a iesit cu animalul sau de companie, anume un berbec pe nume Vasile. Acesta tine foarte mult la acest ''caine'' si s-a gandit ca e timpul sa-l scoata in aer liber. Oamenii s-au amuzat cand au vazut acest fenomen plimbandu-se pe strada alaturi de stapan. Berbecul raspunde la comenzile acestuia inca de mic.

Vezi si: Cu ce se curata parul de pisica de pe haine si de pe covor: solutii simple

„Unii dintre noi au hobby-uri bizare, desi suntem in secolul 21”, a comentat cel care a filmat clipul si l-a postat pe contul Activistul Buzoian.

In clipul de peste 6 minute, se vede cum autorul filmuletului il urmareste pe cel care plimba neobisnuitul animal de companie, cu camera telefonului pornita, incercand sa intretina un dialog cu stapanul berbecului. „L-am scos si pe el la plimbare. Unii ies cu cainele, eu ies cu berbecul”, a marturisit, la un moment dat, barbatul care a intors toate privirile prin aparitia sa.

Interactiunea dintre om si animal are un istoric indelungat, aceasta fiind de multe ori tema multor mituri si legende. Mai mult decat atat, chiar si in religia Egiptului Antic, pisica, denumita „mau” a fost considerata un simbol important si a fost venerata. In ceea ce priveste zilele noastre, s-a cercetat considerabil de mult aceasta interactiune dintre om si animal, mai exact, modul in care oamenii isi privesc animalele de companie si eforturile pe care le depun pentru a le oferi acestora conditii de viata cat mai bune.

Semnificatia pe care oamenii o acorda, sumele de bani pe care le cheltuie si efortul depus pentru a mentine relatiile cu animalele de companie, subliniaza importanta pe care aceste relatii o joaca in viata unui om. 

Adauga un comentariu