Cancan

Cum a fost umilit Mario Fresh chiar de ziua sa

Publicat: 10 aug. 2020
Cum a fost umilit Mario Fresh
Mario Fresh a fost dur criticat de internau'i pentru ținuta roz cu care s-a afișat de ziua lui

Cum a fost umilit Mario Fresh. În ultima vreme, iubitul fiicei Andreei Esca a devenit ținta mai multor atacuri din cauza stilului vestimentar. Acesta primește foarte multe critici dure din partea internauților. Motivul? Culoarea roz a hainelor pe care le poartă.

Mario Fresh a devenit ținta atacurilor din cauza stilului său vestimentar. Iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, a primit o serie de critici dure din partea internauților. Și această deoarece poartă ținute colorate, în special roz.

Cum a fost umilit Mario Fresh

Copilul de suflet al lui Alex Velea a fost taxat de hateri chiar de ziua lui. Duminică, 9 august, acesta a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Așa că Mario s-a pozat într-un costum lejer, de vară, de culoare roz și a postat imaginea pe Instagram.

Reacțiile nu au întârziat să apară. „Mai există bărbați oare sau vă îmbrăcați toți în femei?”, a scris cineva la una dintre fotografiile postate. „Ginerele” Andreei Esca a primit și mesaje de bine, în special urări de la prieteni și colegi din industrie. I-au scris Dragoș Vasilache, Lino Golden, Boier Bibescu și Alex Velea, printre alții.

Tânărul muzician a postat câteva videoclipuri de la petrecerea care a avut loc cu ocazia zilei sale de naștere pe Instastory, dar și câteva fotografii pe pagina sa de Instagram. Într-una dintre poze, acesta apare alături de iubita lui, Alexia Eram, pe care o sărută cu baloanele și urarea pe fundal.

La petrecere au participat atât persoane cunoscute publicului larg, dar și prietenii anonimi ai cântărețului. La un moment dat, conform unor surse, pe la spartul târgului au început să cânte și manelele. Probabil că sărbătoritul și invitații s-au destins de tot.

Cine este Mario Fresh

Mario Fresh (inițial Fresh Kid) este unul din cântăreții noului val, ascultat și apreciat de adolescenții din ziua de azi. Mario Gălățan, pe numele său, originar din Iași, a pășit cu pași timizi pe scenă la doar 5 anișori la Cerbul de Aur Junior, competiție pe care a câștigat-o, de altfel.

A urmat apoi să ia premiul întâi și la Mamaia Copiilor, iar cu timpul a ținut să ajungă tot mai sus în muzică. Omul care i-a deschis porțile a fost Alex Velea, cel la care a locuit o bună bucată de vreme în București, la începuturile sale în acest domeniu.

Cum a fost umilit Mario Fresh. Numai că, se pare, celebritatea i s-a urcat la cap. Iar ținutele în care se afișează în ultima vreme îi atrag tot felul de critici din partea internauților.
Adauga un comentariu