Magazin

Cum a imbatranit raul intruchipat pe Pamant – FOTO

Publicat: 06 apr. 2012
Parul i s-a albit in timpul ultimelor decade, pe care le-a petrecut in spatele gratiilor. Dar privirea infricosatoare si tatuajul care reprezinta o svastica au ramas la fel. 
Acesta este Charles Manson (numit si raul intruchipat pe Pamant), acum in varsta de 77 de ani, un criminal in serie, care acum vrea sa fie eliberat conditionat. El a fost incarcerat in statul american California si saptamana viitoare are a 12-a intalnire pentru solicitarea eliberarii conditionate. 
Manson a fost incarcerat in anul 1969 cand judecatorii din Los Angeles l-au condamnat pentru uciderea a sapte persoane, printre care si Sharon Tate, sotia insarcinata in noua luni a cunoscutului regizor Roman Polanski. Atunci procurorii au afirmat ca Manson, impreuna cu mai multi prieteni care au format un grup numit „Familia” incercau sa porneasca un nou razboi rasial. 
Pana acum Charles Manson nu si-a exprimat niciodata remuscarea fata de crimele facute si nici nu a fost un prizonier model: a fost gasit cu o arma asupra lui si a amenintat un gardian cu moartea. 
Adauga un comentariu