Funny

Cum a incercat o pasagera sa ajunga in avion dupa ce a ratat imbarcarea

Publicat: 21 nov. 2018
9

O femeie care a ratat imbarcarea intr-un zbor spre Jakarta a incercat sa ajunga in avion patrunzand pe pista de decolare, in speranta ca pilotul o va accepta, totusi, la bord.

Incidentul a avut loc duminica, pe Aeroportul Ngurah din Bali, cand o femeie n-a ajuns la timp la poarta de imbarcare, desi personalul a incercat de patru ori sa dea de ea, informeaza Newsweek.

La minute bune dupa ce poarta s-a inchis, femeia a aparut si a facut scandal pe motiv ca nu a fost lasata sa mai ajunga in aeronava.

De aceea, a decis sa se ocupe singura de aceasta chestiune. A trecut de securitate si a ajuns pe pista, unde a inceput sa se indrepte spre avionul care se pregatea sa decoleze.

Pe retelele de socializare au aparut imagini din care se poate observa cum femeia se lupta cu doi angajati, incercand sa ajunga la avion.

„La 7.10, pasagera a trecut de poarta de imbarcare, in timp ce avionul se pregatea pentru decolarea programata la 7.20. Un angajat al companiei Citilink si un angajat de la securitate s-au dus dupa ea”, a spus un purtator de cuvant al companiei aeriene low-cost.

Potrivit sursei citate, angajatul companiei a incercat sa o imobilizeze pe femeie intrucat avionul se misca, iar aceasta s-a prabusit la pamant.

Femeii i s-a dat loc intr-un alt avion, care a decolat la 16.40, in aceeasi zi.

„Pasagera a ajuns in Jakarta in siguranta”, a mai spus oficialul.

Adauga un comentariu