Stiri si curiozitati

Cum a reactionat Dan Negru dupa ce a vazut ca s-a scris in presa ca s-a stins din viata

Publicat: 16 nov. 2018

Dan Negru s-a amuzat mai mutl cand a aflat din presa ca «a murit», lucru total neadevarat. Prezentatorul tv de la Antena 1 a publicat un mesaj pe retelele de socializare unde a explicat tot ce s-a intamplat, precizand faptul ca este in afara oricarui pericol.

Reactia pe care a avut-o Dan Negru cu privire la ceea ce s-a scris in presa nu a fost una acida, el a explicat de ce nu e bine ca presa sa scrie astfel de articole despre oameni care sunt perfect sanatosi si care au familii si prieteni care pot fi indusi in eroare.

Dan Negru a aflat din presa ca „a murit”

Dan Negru a reactionat intr-un mod inedit atunci cand a aflat ca ar fi decedat, chiar de pe internet.

„Norocul meu e ca mama n-are net ca sa o sperie fake news-ul de mai jos. Sunt bine, n-am mai fost la Botosani de vreo trei ani. Unul din primele Fake-News din istoria media a aparut in 1903 cand ziarul Clarksburg Daily Telegram a publicat intentionat o stire falsa pentru a demonstra ca ziarul rival, Clarksburg Daily News, ii fura stirile. Informatia era despre impuscarea unui afacerist pe nume "Mejk Swenekafew" si a doua zi a fost publicata si de celalat ziar.

Numele ales pentru personajul fictiv ar fi trebuit sa le dea de gandit ziaristilor care furau stiri : Swenekafew se citeste invers "we-fake-news" (noi falsificam stiri). A doua zi au fost nevoiti sa recunoasca public ca furau stiri de la ceilalti si in anul urmator au intrat in faliment. A fost unul din primele Fake News din istoria media”, a fost mesajul scris de el pe retelele de socializare.

Celebrul prezentator a povestit despre aceasta intamplare si la un post tv unde a marturisit ca nu i se pare ce s-a intamplat deoarece mama lui s-ar fi speriat foarte tare daca ar fi citit ceea ce s-a scris.

„Norocul meu este ca mama nu are net si nu s-a speriat. Istoria fake news-urilor este fabuloasa. E o normalitate treaba asta. M-a sunat un prieten, un mare actor si mi-a spus, bai, esti fericit, pe tine te dau mort din accidente. Pe mine ma dau mort de batranete de cativa ani. Eu nu am mai fost la Botosani de trei ani, asa ca totul este in regula. Sunt fake news-uri fabuloase pe planeta asta si stirile senzationale sunt o normalitate pe piata media”, a spus Dan Negru la Antena Stars.

 loading...

Adauga un comentariu