Cancan ultimă oră

Cum a reacționat familia lui Pepe când a aflat despre divorțul de Raluca

Publicat: 03 nov. 2020
Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Despărțirea dintre Pepe și Raluca a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar și pe familiile celor doi, care nu știau că aceștia au probleme în cuplu. Pepe și Raluca și-au dorit să fie extrem de discreți în ceea ce privește despărțirea și au ținut totul departe de ochii curioșilor până când lucrurile au fost clare.

Se pare că cei doi au fost atât de discreți încât nici familia artistului nu a putut să prevadă ce avea să se întâmple. Într-un interviu pentru Fanatik.ro, fratele lui Pepe a declarat că nu se aștepta la acest deznodământ și nu a avut nicio idee despre cele ce urmau să se întâmple.

„Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău ca divortează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare.

Cum nimeni nu se bagă în familia mea, între mine și soția mea, așa dorește și Pepe, așa am procedat și eu. Ei nu doresc să facă tam tam din toată situația. Tuturor ne este greu, când ne-au spus am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic.

Când deciziile sunt luate nu ai cum să mai intervii. Repet, ne-a surprins decizia, este vorba de doi copilași aici, totuși, sunt deciziile lor, așa au considerat că este mai bine. Datoria fratele mai mare este să-și protejeze fratele mai mic, asta fac și eu”, a declarat Giani Pascu, pentru Fanatik.

Pepe a făcut anunțul despărțirii

Cel care a dat cărțile pe față și a spus tot a fost chiar Pepe. Acesta a anunțat faptul că o să divorțeze printr-un video postat pe canalul său de YouTube. Artistul a dezvăluit că nu mai există cale de împăcare, dar el și Raluca vor rămâne în relații bune pentru copiii lor.

,,Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multele încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.”, a spus Pepe.

Comentarii
  • vreti sa va spun ceva.. 😉 pepe nu era de nasu lu raluca.. 😉 pastrama e familie cu valoare mare.. a inceput cu apartamente si case de la batrani cum se scria odata da dupa aia a facut banuti curati cinstiti e familie respectoasa..

  • Nu este bine sa ți dai cu părerea oricum Pepe este un descurcăreț Avea proiecte la TV ar fi bine sa continuie o sa găsească o femeie frumoasa și pe măsură lui Bafta, Pepe!

Adauga un comentariu