Cancan ultimă oră

Cum a reacționat mama lui Dani Oțil după ce a aflat că fiul ei se însoară cu „Miss Funduleț”

Publicat: 17 ian. 2020

Vestea că Dani Oțil vrea să se așeze la casa lui nu a surprins numai fanii vedetei tv, ci și pe mama acestuia. La aproape 40 de ani, moderatorul de la „Neatza” i-a pus inelul pe deget focoasei sale iubite, Gabriela Prisăcariu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de numai un an.

Mama lui Dani Oțil a fost extrem de emoționată de marea veste pe care a primit-o din partea fiului său. Prezentatorul de la Antena 1 și-a dus iubita într-o vacanță de vis, în Mexic, acolo unde a plănuit totul ca la carte. Pentru okmagazine.ro, Dani Oțil a povestit cum a decurs cererea în căsătorie, dar și cum a reacționat mama lui, atunci când i-a spus că a decis să renunțe la statutul de burlac.

Pentru că în momentul în care au ajuns în Mexic nu a avut parte de decorul pe care îl visa, Dani Oțil a schimbat puțin planurile și a ales rapid o altă plajă, acolo unde marea era albastră.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil.loading...

Adauga un comentariu