Cancan ultimă oră

Cum a reacționat Monica Gabor după ce s-a aflat despre despărțirea ei de Mr. Pink

Publicat: 01 aug. 2021
Monica Gabor a luat-o pe Irinuca și au plecat în Dubai, la Ramona Gabor, iar mai apoi au plecat într-o vacanță de vis în Mykonos

Fosta soție a lui Irinel Columbeanua, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, după ce ea și Mr. Pink și-au spus „adio”.

Showbiz-ul a fost zguduit din temelii, după ce s-a aflat că Monica Gabor și Mr. Pink, care s-au căcătorit în urmă cu câteva luni și care formau un cuplu de ani de zile, s-au despărțit! Fosta doamnă Columbeanu nu a dat nicio declarație până acum pe acest subiect.

De altfel, ea nici măcar nu a dezvăluit că povestea ei de dragoste cu omul de afaceri a ajuns la final, ci fanii și-au dat seama că ea a șters toate imaginile în care apărea alături de Mr. Pink și fiul lui. Acum, însă, se pare că Monica Gabor face postări cu subînțeles.

Monica Gabor, mesaj cu subînțeles pe internet?! Ce a postat vedeta 

De când au apărut informații potrivit cărora ea și omul de afaceri cu care era într-o relație s-au despărțit, Monica Gabor a păstrat tăcerea. A lăsat-o pe fiica ei Irina în America și a plecat în Dubai, la Ramona Gabor, iar mai apoi au plecat într-o vacanță de vis în Mykonos. Acum, cele două surori s-au reunit și pare că nu vor să mai privească trecutul. Totuși, se pare că Monica Gabor nu a putut să nu aibă o primă reacție, mai ales că presa scrie încontinuu despre despărțirea ei de Mr. Pink.

Pe rețelele de socializare, la InstaStory, fosta doamnă Columbeanu a postat un pasaj din interviul acordat de Denzel Washington, iar internauții au făcut imediat legătura. Fanii sunt de părere că această postare este, de fapt, un mesaj cu subînțeles în ceea ce privește tot ce se întâmplă acum în viața ei.

”Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce:

-Dacă nu citești zirele, ești neinformat.
-Dacă le citești, ești dezinformat.
-Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?
-Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi
-Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

-Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul acesteia publicat de Monica Gabor pe pagina personală de Instagram.

 

Comentarii
Adauga un comentariu