Celebritati

Cum a reactionat Tristan Tate dupa ce Bianca Dragusanu a avut o intalnrie cu Victor Slav: „Nu sunt prost!”

Publicat: 24 iul. 2018

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au vazut in urma cu cateva zile, dar acest lucru nu pare sa il ingrijoreze prea tare pe Tristan Tate, presupusul iubit al prezentatoarei de la Kanal D.

Prietenele vedetei TV vorbesc deja despre o separare iminenta, iar Bianca Dragusanu pare sa alimenteze aceste zvonuri prin comportamentul ei total detasat de partenerul cu care s-a afisat in ultimele saptamani. Tristan nu pare, insa, impresionat, de faptul ca Bianca se vede cu Victor si a declarat ca nu a fost deloc gelos atunci cand cei doi s-au intalnit.

„Nici macar 1 la suta. Oamenii au gandire foarte marunta si vor spune ‘ O, Bianca s-a intalnit cu Victor!!! De parca ar fi cine stie ce poveste’. In esenta, este vorba despre faptul ca parintii unei fete s-au intalnit pentru a discuta ce vor face de sarbatori. Este ca si cum ai spune ca Bianca s-ar enerva daca eu as iesi cu o femeie sa iau pranzul si acea femeie ar fi mama mea. Victor si Bianca au o fata impreuna, e normal sa discute despre cum vor isi vor petrece Craciunul. In ce mod, m-ar deranja acest lucru? Sunt prost? Nu! Oamenii prosti pot fi foarte gelosi. Nu sunt prost, asa ca nu sunt gelos!”, a spus Tristan Tate.

Cel mai bun studio videochatloading...

Adauga un comentariu