Magazin

Cum a reusit Mihaela Radulescu sa faca fericit un copil bolnav INCURABIL. Vei varsa o lacrima!

Publicat: 30 aug. 2013
1

Mihaela Radulescu nu a ezitat niciodata sa se implice in actiuni caritabile, iar dintre toate, cel mai aproape de suflet i-a ramas HOSPICE Casa Sperantei din Brasov, acolo unde a intalnit cazuri impresionante.

Fotografia unui prieten trimisa pe contul ei de Facebook cu actiunea care a avut loc in aceste zile in Brasov, i-a amintit Mihaelei Radulescu de o intamplare care a ravasit-o.

„Am fost cu ani in urma acolo, de cateva ori…. Am tinut de mana copii minunati, pentru care viata urma sa se incheie curand… Mi-aduc aminte de o poveste care mi-a ravasit sufletul – l-am intrebat pe un baietel de 8 ani care e visul lui cel mai mare. Mi-a spus ca ar vrea o famile, a lui, cu nevasta si copii…. Mai avea de trait un an…, poate doi…. Cei de la Hospice n-au avut nevoie sa le spun de 2 ori, asa ca i-au organizat o „nunta” pe loc, cu fetita pe care o iubea, si ea bolnava incurabil….. Si au hotarat, ei, nu noi adultii, ca vor avea copiii lor…in cer. Cand am plecat de acolo, am reusit sa mai conduc cativa km, doar cat sa ies din oras, dupa care am tras pe dreapta si am plans. Apoi, m-am inseninat si am stiut mai bine ce minune e viata, ce dar e sanatatea, ce bucurie e familia…. Va multumesc voua, ingerilor care lucrati la Casa Sperantei, pentru cum stiti sa le faceti de frumos dramul de viata pe care-l au acesti copii….”, scris „Diva” din Monaco pe pagina de socializare, potrivit libertatea.ro.

Adauga un comentariu