Prima pagină » Actualitate » Cum a slăbit Florin Busuioc după ce a fost la un pas de moarte: „Nu mă mai duc la borcanul cu ciocolată la 2 noaptea!”

Cum a slăbit Florin Busuioc după ce a fost la un pas de moarte: „Nu mă mai duc la borcanul cu ciocolată la 2 noaptea!”

19 iun. 2024, 08:17,
BZI.ro, în Actualitate

Florin Busuioc a făcut dezvăluiri tulburătoare despre infarctul de care a suferit în 2018. Cunoscutul prezentator a slăbit vizibil în ultimul an și a dat jos 24 de kilograme. Fanii acestuia au fost interesați să afle cum a slăbit Florin Busuioc după ce a fost la un pas de moarte.

Cum a slăbit Florin Busuioc după ce a fost la un pas de moarte

Florin Busuioc este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Cunoscut de publicul larg drept „Busu”, acesta este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. În urmă cu ceva timp, Busu a aflat cât este de firavă viața, suferind un infarct, unde starea de sănătate a acestuia a fost una critică. El a reușit să treacă cu bine peste acea cumpănă dificilă și chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, oamenii continuă să-l întrebe pe acesta dacă mai resimte anumite urmări negative sau simptome neplăcute.

„Cea mai frecventă întrebare care mi se pune în ultimii ani este dacă sunt bine, pentru că eu am avut o problemă de sănătate, un infarct, și am scăpat ca prin urechile acului. Toată lumea mă întreabă dacă sunt bine și dacă sunt sănătos. Le răspund tuturor că da, acum sunt bine, nu mai am niciun fel de problemă.

O altă întrebare care mi se pune este „Cum e vremea mâine?” și le răspund în funcție de ce știu eu că va fi mâine, le mai răspund și năstrușnic câteodată, uneori pe bune, dar în general asta este o altă întrebare care mi se pune foarte frecvent”, a declarat Busu, în cadrul unui videoclip realizat pe rețelele de socializare.

După ce a trecut prin această cumpănă, Busu recunoaște că au început să vină ușor, ușor și kilogramele în plus. Astfel, acesta s-a decis să pună piciorul în prag să și facă o schimbare importantă pentru sănătatea sa. Pentru asta, a apelat la ajutorul unui nutriționist.

„Am slăbit și de frică! Am 61 de ani. Nu m-a speriat nimic, dacă m-ar fi speriat, m-ar fi speriat când am avut infarctul. După infarct m-am îngrășat, dar m-a convins Greta la un moment dat și am zis să încerc (n.r. să apeleze la nutriționist). Am fost foarte ușor convins că lucrurile merg spre ce trebuie. Mâncam aiurea, pe la 2 noaptea la borcanul cu ciocolată, nu eram disciplinat și despre asta este vorba. Nu am avut drame, depresii, am fost nedisciplinat și atât. Mâncam ce voiam, la orice oră și în special noaptea. Foarte mulți fac asta”, a menționat Busu.

Ce alimente nu mai consumă Busu

Sunt câteva alimente la care Busu a renunțat complet și spune că are reguli stricte și când vine vorba de ultima masă din zi.

„Mănânc curat. Înseamnă orez negru, dacă se poate, sau integral, salate, pește, piept de curcan, doar atât, pentru că am mâncat acum câteva zile porc și mi s-a zis că nu slăbesc cu el. Nu am știut, nu e bine. Am eliminat glutenul și zahărul. Ultima masă la ora 17:00, cu sfințenie trebuie respectată. Mi-a fost foame și după, dar mâncam un măr, care îți face și mai foame, dar mie nu-mi era”, a mai zis actorul.

Florin Busuioc a ținut o dietă și a reușit să slăbească, reușind să ajungă la 86 de kilograme, de la 110.

„Am dat jos 24 de kilograme! Ar trebui să mai dau încă 6 kilograme însă în momentul ăsta e foarte greu să mă duc mai jos! Am o perioadă de stagnare! Bănuiesc că la un moment dat se va întâmpla și asta dar acum e mai complicat un pic!”, a menționat Florin Busuioc ce a povestit cum a slăbit după ce a fost la un pas de moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *