Stiri

Cum a slăbit Florin Dumitrescu 10 kg în doar o lună?

Publicat: 24 ian. 2020

Înainte de a începe dieta drastică, cunoscutul bucătar s-a pregătit psihic timp de două luni. Astfel, Florin Dumitrescu a slăbit aproximativ 10 kilograme în numai o lună.

El spune că primele trei zile a mâncat varză, următoarele trei zile orez fiert, apoi alte trei zile doar piept de pui la grătar. Iar din a zecea zi până în cea de-a treizecea zi a consumat legume.

Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele.

Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. (…) Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a concis Dumitrescu.loading...

Adauga un comentariu