Cancan

Cum a slăbit Minodora și câte kilograme are acum: „Nu mă abțin la nimic”

Publicat: 14 ian. 2022
Cum a slăbit Minodora
Minodora a reușit să scape de kilogramele nedorite iar acum își ține greutatea sub control

Minodora a reușit, până acum, să slăbească aproape jumătate din greutatea ei și a uimit pe toată lume prin voința și determinarea de care a dat dovadă. Pentru a-și menține greutatea, Minodora spune că are câteva trucuri ce dau rezultat și o ajută să-și mențină tabieturile, dar fără să se mai îngrașe.

Minodora a reușit să slăbească aproape 40 de kilograme în 2 ani. Artista face sport cât de des poate, nu s-a abținut de la nimic atunci când vine vorba despre mâncare, dar a redus cantitățile și astfel reusește să-și mențină greutatea actuală.

„De la 100 de kilograme am pornit, acum am 60. Oamenii știu că eu sunt la maxim, indiferent de kilograme. Nu mai pot mânca, nu mai am poftă de mâncare, în primul rând. De aici e totul. Gătesc la fel de mult, văd multă mâncare în fața mea, în fiecare colț al casei sunt dulciuri. Dacă le văd atât de mult, nu îmi mai trebuie. Poate mănânc o eugenie, deci tot ca pe vremuri. Gust câte puțin, îmi fac orice poftă, dar puțin. Nu mă abțin la nimic. Îmi plac ouăle sub orice formă, prăjite, fierte. Aveam o bandă pe care o puneam în fața televizorului, nu alerg, dar merg foarte mult, cu un kilogram în fiecare mână. Cam o oră fac acest lucru. Liviu a stricat banda, e foarte greu”, a zis Minodora la emisiunea Vorbește lumea.

Cum a slăbit Minodora și câte kilograme are acum

Artista nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, după ce a încercat mai multe diete care, mai devreme sau mai târziu, își arătau efectul yo-yo, Minodora revenind la greutatea inițială. Iată însă că, după operație, interpreta a reușit să slăbească enorm și, cu puțin autocontrol, să-și păstreze greutatea optimă. Acum, artista a ajuns la 60 de kilograme după ce a apelat la un truc genial. În plus ea reușește să-și țină sub control greutatea. Minodora a avut grijă să se bucure de o masă îmbelșugată luată alături de apropiați după sărbători, ținând cont că a urcat pe scenă de Crăciun, dar și de Revelion.

„Am muncit de Crăciun și de Revelion, am cântat și am petrecut după. Nu puteam să nu fac și eu masa de Crăciun. Am fost bine primiți în Londra și în Madrid, m-am simțit extrem de iubită. Este incredibil, foarte bucuroasă sunt”, a mai spus Minodora.

Adauga un comentariu