Magazin

Cum afli sexul copilului, in functie de sani!

Publicat: 06 mart. 2013
1
Exista numeroase mituri referitoare la metodele prin care poti afla care este sexul copilului, dinainte de nastere, iar una dintre ele este ca atunci cand abdomenul femeii insarcinate este umflat in partea de sus, bebelusul va fi un baiat, iar cand este umflat in partea de jos, viitorul copil va fi o fetita.
Jena Pincott, un jurnalist specializat in stiinta, afirma ca acest mit este eronat si ca lumea se uita in locul gresit. Sanii unei femei, si nu abdomenul sau, dezvaluie sexul viitorului copil, potrivit descopera.ro. In noua sa carte, intitulata „Do Chocolate Lovers Have Sweeter Babies?„, Pincott sustine ca mamele care poarta in pantece o fetita vor dezvolta sani mai mari decat mamele de baieti.
Pincott afirma ca sanii unei femei ce urmeaza sa nasca o fetita cresc cu aproximativ 8 centimetri, pe cand cei ai unei mame de baiat se dezvolta doar cu 6,3 cm. Jurnalista afirma ca diferenta se datoreaza cantitatii de testosteron create de fetusul de sex masculin, acest hormon inhiband dezvoltarea sanilor viitoare mamici.
Adauga un comentariu