Bursa Barfelor

Cum apar posturi pentru doctori la comandă. Are bani cu sacul, dar tot mai vrea. Oare îi place să „ucidă”?

Publicat: 21 nov. 2020

Babele bârfitoare încep rubricuța de azi cu ceva enformații despre o doftoriță din Târg. Doinița Iancuț de la fabrica de făcut copchii Ilenuța Doamna nu e cel mai corect doftor, iar despre ea se pot spune multe. Totuși, deși a fost arătată cu degetul de nenumărate ori, a rămas pe picioare și și-a întins antenele peste tot. De o vreme a fost angajată pe linia de gărzi la Spetalul din Hârlău, acolo unde deja sunt vreo 304 doctori, iar paciente sunt două la lună.

Babele cred că Iancuț are o plăcere deosebită să facă malpraxis și de aceea caută să lucreze prin mai multe locuri. Are bani cu sacoșa și bube destule, dar tot ține steagu sus. Vă reamintim că în urmă cu câteva zile a murit o tânără care a fost supravegheată de Doinița Iancuț. Nu ne-ar ajunge o rubricuță întreagă să povestim despre trăznăile pe care le-a făcut domnița asta.

 

 

Comentarii
  • Dr de la Hârlău își umplu timpul în gărzi cu lucruri asemănătoare celor de la Târgu Jiu… Babelor mai căutați..
    Cât despre doamna Doinita Iancului este o avara….

  • lasati o mai pe iancu.dati o afara pe javra de niculescu care acum cativa ani umbla ca iapa in calduri pt insamintare.stie gigolo crauciuc…terminati cu clanurile butureanu,pavaleanu,akad,nulitati cu diploma…vedeti ca popovici are plangeri de la baieti pe care ia ranit la supt,cea mai meseriase e ciuhodaru si flaiser…

  • Alia scumpă-Lasa comentariile de prostgust la adresa colegelor.Nu așa îți faci clientela scumpy-pentru “clinica”de ciordeală pe care ai deschis-o!Sezi blând și linge clanța -îți iese răutatea pe nas.

  • De categoria mâncători de cacat despre Nicolescu,Iancu,Butureanu,Akad,Pavaleanu,Couhodaru și Flaiser se ocupa întodeauna cel mai grup de stat paralel aka”Meduza-Neumann”condus de marele Razvanel Sociolov.De câte ori se da un fakenews la ziar se știe ca cabinetul 2 da gaze.

  • Când scrieți un articol despre homosexualul dement Dan fiterman,cică pe YouTube plângându se ca a fost lovit in ceasul lui scump!un idiot cu bani-bă idiotule ia și fa medicina și nu te mai masturba pe tigla

  • Pai pentru cine nu e clar?Niste “rezistenți”de la Ileana nu au posturi și o mânca de fund pe Iancu poate poate o pică.Ei mânca pe toți aia bătrâni sa își facă loc.Socolov își rade in barba de toți.

  • La Harlau ,raiul pe pământ . Postica Rodica ,mare director medical,ebrietate continua,managerul Pricop,șpagă stil cota lunara și un prost de arab,Assami Suleiman.Au 300 milioane pe luna.Totul se trimite la Iași.Au adus-o și pe legendara Doina Iancu,expirata.

Adauga un comentariu