Eveniment-Social

Cum ar fi aratat astazi Spitalul Regional de Urgenta din Iasi

Publicat: 04 ian. 2015
1
Medicul iesean Tudor Ciuhodaru revine in 2015 cu o noua postare pe blogul personal, in care a dat asigurari ca Spitalul Regional de Urgenta ar fi functionat. Noul spital pe care l-a infiintat la Iasi, prin HG nr.974 din 5 octombrie 2011, si-ar fi deschis in aceste zile portile pentru a trata toti pacientii accidentati, arsi, intoxicati, taiati, batuti sau impuscati din intreaga Moldova si nu numai. Peste 6 milioane de locuitori ar fi beneficiat de un spital de urgente modern si personal competent. Ar fi fost primul spital de urgente nou-nout ce ofera conditii de secol XXI pentru salvarea vietii oamenilor obisnuiti.
„Ar fi functionat daca nu interveneau politicienii si lacheii din sistemul de sanatate care, pentru a-si apara privilegiile si interesele, au desfiitat acest proiect lasandu-ne sa murim astepand cu orele prin bolnite insalubre, plimbati printre spitale sau „salvati” cu elicopterul din marele centru universitar medical. Ii cunoasteti pe toti. Sunt aceeasi care ne-au taiat teii, cei responsabili de mortile evitabile de la Siutghiol si din Apuseni, cei care pozeaza dand interviuri sinistre, de parada, fara a interveni la resuscitarea ce are loc chiar in spatele lor, cetateni de „onoare” ce ii sustin din pozitia ghiocel pe cei ne-au mai prostit inca o data declamand iubirea pentru Iasi. Moldova, fara autostrada, e condamnata la saracie si subdezvoltare, dar oare, fara un spital nou de urgente, la ce e condamnata? Nu renunt, o sa-l mai fac o data. Va rog doar sa ma sprjiniti”, spune medicul iesean.
Comentarii
  • Sooogi pooola ciuhodarule. faci gargara ca vine iar alegerile si trebuie sa te vada ;umea ca faci gat si mai existi, ca sa candidezi iar. stau linistit, nici cucu nu te mai voteaza, nici prostii din barlad nici cei din iasi. o sa te intorci sa muncesti, ciuhodarule, peste doi ani o sa bagi garzi ca migul, nu asa, una pe luna ca sa vina pilele cu unghii incarnate ca acum, atunci o sa tratezi si amarati care nu au plicul in buzunar, la fel ca toti ceilalti din upu, cot la cot cu ei. si mai pune mana pe o carte de medicina, ciuhodarule, ca esti varza

Adauga un comentariu