Din lumea filmului

Cum arată acum actrița Kitty Cepraga. Ce a ajuns să facă după ce a părăsit România

Publicat: 27 apr. 2021
Kitty Cepraga in tinerete
Iata cum arata acum Kitty Cepraga, la cativa ani de cand a parasit Romania

Invitată la emisiunea lui Catalin Măruță, Kitty Cepraga a uimit pe toată lumea de modul cum arată acum actrița. Blondina a revenit în țară anul trecut, înainte ca România să intre în stare de urgență, acum urmează să plece din nou în Italia.

Invitată în emisiunea lui Măruță de la PRO TV, aceasta a vorbit despre viața ei în timpul pandemiei și despre relația pe care o are cu fiica sa Aurora.

Cum arată acum actrița Kitty Cepraga

Celebra blondină a menționat că își mai dorește un copil și că luptă împotriva rasismului. În anul 2011 aceasta s-a măritat în secret cu omul de afaceri James Goodwin.

„Eu am un frate. Mi-ar plăcea să aibă o soră sau un frate. Eu sunt norococoasă, că nu am avut bone în Italia, copilul ăsta a fost tot timpul cuminte. A învățat și limba română pe lângă italiană.”, a spus Kitty Cepraga.Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că are parte de noi proiecte profesionale.

„Acum merg pentru prima dată (n.r. în pandemie) să filmez în Italia. Sunt ocupată în campanii umanitare în Italia care luptă împotriva rasismului. Sunt fericită să fiu producător și în muzică, nu numai în scurtmetrajele mele.”,  a  spus actrița.

Kitty Cepraga a rămas blocată cu fiica ei în România

„Noi am venit în primele zile din luna martie în vizită la bunici, pentru două săptămâni, şi iată că a venit toată drama asta mondială peste noi şi lockdown-ul implicit, drept urmare am rămas în România, a fost destul de ciudat. Am fost, totuşi, privilegiate, pentru că am stat la curte, am fost răsfăţate cu mâncăruri minunate în fiecare zi…”, a declarat Kytty Cepraga pentru Ok Magazin vara trecută.

Kitty Cepraga a mărturisit, de asemenea, că nu exclude posibilitatea să se stabilească definitiv în țară.

„Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea.

Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK.”, a spus aceasta pentru sursa menționată.

Chiar dacă anii au trecut, Kitty Cepraga arată și acum la fel de bine ca în trecut.

Adauga un comentariu