Actualitate

Cum ARATA ACUM cei patru catelusi lipiti cu SMOALA. GALERIE FOTO

Publicat: 28 iul. 2016

O poza publicata saptamana trecuta pe grupul Esti din Iasi daca… a devenit virala ea fiind publicata pe mai multe site-uri de stiri internationale. Poza a starnit reactii dure in mediul online, multi dintre cei care au comentat, manifestandu-si dorinta infiintarii Politei AnimalelorLa cateva zile, dupa ce o fundatie a adoptat acesti catelusi, apar primele poze cu ei. In poze se vede clar ca „prietenii” omului sunt in afara oricarui pericol, si incep sa isi revina. 

Stire initiala: Cruzime fara margini in Iasi. Patru catelusi lipiti de asfalt cu smoala. FOTO

Comentarii
  • Din pacate multi ii aseamana pe moldoveni cu indivizi de teapa lui Vasile. In parte au dreptate: lipsa de educatie, civilizatie…dar nu e drept pentru ca mai sunt si altfel de oameni, persoane care pot fi numite oameni…nu naparci in acceptiunea lui Vasile. Poate e un autodenunt mascat a lui Vasile…cine a facut un asemenea act bestial lucra cu smoala, meserias…de aici a omori pe cineva cu un topor, cutit, par nu e un pas prea mare. Din pacate vedem multe asemenea atrocitati la TV. Pacat de numele Vasile- i s-ar potrivi mai bine „Bestia”!

  • MULȚUMIM DOMNULUI DOCTOR CARE SA OCUPAT DE ACEST CAZ ,Iar pentru cel care a provocat aceasta tragedie îi doresc aceeași soarta …..

  • Ce ai avut cu ei in m.o.r.t.i.i. mati? Lipeste-o pe mata cu smoala de asfalt, pentru ca a nascut o bestie ca tine!. Bai nenorocitule,din cauza unor scursuri ca tine moldovenii sunt catalogati peste tot ca oameni rai.

  • Ar trebui,.infiintata nu numai politia animalelor ci ar trebui votata in parlament un cod penal pentru cei care ucid animalele si le tortureaza ar trebui sa existe articole si aliniate din noul cod penal pentru animale dar si condamnarea,la inchisoare plus plata unor daune civile de sute de mii de euro iar luptele dintre ciini sa fie interzise cu desavirsire amendarea stapinilor de animale cu sume importante,dar si darea in judecata al acelor inconstienti care sunt amatori de lupte dintre ciini.Sa se interzica cu desavirsire stapinilor de animale sa detina ciini din rase periculoase Pittbull Rotweiller.

Adauga un comentariu