International

Cum arată acum Conchita Wurst, femeia cu barbă care a câștigat Eurovision 2014. Este de nerecunoscut acum

Publicat: 21 ian. 2022
Conchita Wurst cu perucă
În 2014, Conchita Wurst câștiga Eurovision și stârnea controverse la vremea respectivă, din cauza look-ului

În 2014, Conchita Wurst câștiga Eurovision și stârnea controverse la vremea respectivă, din cauza look-ului. Între timp, artistul a renunțat la părul lung și la pantofii cu toc și, opt ani mai târziu, este de nerecunoscut. Cum arată Conchita Wurst acum.

Conchita Wurst are 33 de ani acum și a decis că este vremea pentru o schimbare. Cântărețul s-a tuns scurt și a mărturisit că este foarte încântat de noua tunsoare, look care i-a surprins pe fanii săi.

„Îmi place atât de mult noua tunsoare”, a scris Conchina pe rețelele de socializare.

În ultima fotografie postată pe Instagram, Conchita poartă haine bărbătești și barbă, dar nu și machiaj și păr lung.

Numele său real este Thomas Neuwirth

Numele său real este Thomas Neuwirth și are o voce de excepție cu care mereu își impresionează fanii. Ținutele sale extravagante au fost acum schimbate cu ținte sport, masculine.

În urmă cu 8 ani, atunci când câștiga Eurovision, succesul său a fost colosal. Conchita Wurst a reușit să se mențină în atenția publicului.

Înainte de a cunoaște celebritatea, el a fost decorator de vitrine. La vârsta de 14 ani, Conchita Wurst s-a lansat în muzică. Artistul a participat la emisiuni de talente și a făcut parte dintr-o trupă pentru o perioadă, dar fără prea mult succes, relatează a1.ro.

Conchita Wurst a devenit al doilea transsexual care a făcut istorie la Eurovision, după Dana International, care s-a remarcat în anul 1998.

Cine este Conchita Wurst

Conchita Wurst a câştigat trofeul Eurovision 2014, după ce piesa „Rise like a Phoenix” a făcut furori. În spatele imaginii publice, cea a unei femei cu barbă, se ascunde un bărbat pe nume Thomas Neuwirth, un transsexual austriac, care s-a remarcat nu numai prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, ci mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o… barbă.

În 2018, din cauza amenințărilor unui fost iubit, Conchita s-a văzut nevoită să facă publică o informație personală cutremurătoare, care i-a uimit profund pe fanii săi. Conchita a mărturisit în urmă cu 4 ani că a fost infectat cu HIV.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru”, a scris Conchita într-o postare publicată pe contul său de Instagram.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Comentarii
  • austriectii vor sa eliminam denumirea Sarbatorii de Craciun si sa scriem parintele 1 si parintele 2 pe fisele copiilor la scoala si la gradinita?
    Noroc de stirea asta, acum parca se leaga toate.

Adauga un comentariu