Cancan ultimă oră

Cum arată acum Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Publicat: 01 nov. 2020
Eșoza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână care a născut la 66 de ani
Eșoza Iliescu, fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână care a născut la 66 de ani

Fiica celei mai bătrâne mame din România, care a născut pentru prima dată la vârsta de 66 de ani, Adriana Iliescu, este acum în clasa a XI-a la liceu. Eliza Iliescu este însă cu un an mai mică față de colegii săi. Adriana Iliescu s-a grăbit să o dea la școală la vârsta de aproape 6 ani.

Fiica Adrianei Iliescu are 16 ani, Eliza, este o tânără adolescentă frumoasă. Adolescenta a fost învățată de mică de mama sa, care este profesor universitar, să acumuleze cunoștințe în orice domeniu.

Astfel, pentru admiterea în clasa întâi, Eliza Iliescu a dat două testări: una de cunoștințe, iar alta psihologică. Deși femeia acum în vârstă de 82 de ani s-a axat pe educația aprofundată a fiicei sale, fata nu a reușit să obțină rezultatele dorite la Evaluarea Națională, astfel încât să intre la un liceu bun din Capitală. Însă, adolescenta învață bine și recuperează din urmă, astfel că a obținut și o bursă la liceu.

Eliza, la un pas să rămână fără moștenire

Cea mai bătrână mama din România va fi executată silit pentru suma de 1.500 lei, la care se adaugă costurile executării silite. Această sumă este extrem de mare pentru veniturile femeii care dintr-o singură pensie trebuie să acopere cheltuielile proprii și ale fiicei, Eliza.

Odată cu primirea vestii că vă fi executată silit, femeia a făcut contestație la executare. Imediat după a mers la Tribunalul Vâlcea. Acolo a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor ei prin care cere că executarea să fie amânată de urgență, până când contestația vă fi analizată de judecători.

Moștenirea de la Bălcești este, pentru Adriana Iliescu, un lucru extrem de important. Ea vrea să i-o lase, la rândul ei, moștenire, Elizei.

„Eu sper că se vor termina și voi câștiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi șe eu să nu mai fac alte demersuri”, spunea Adriana Iliescu, în urmă cu câțiva ani. Bătrână mai deține două apartamente în București, care vor rămâne tot Elizei.

Au petrecut vara la țară

Multă lume s-a întrebat în această vară unde a dispărut Adriana Iliescu. Misterul dispariției a fost elucidat de profesorul Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Adriana Iliescu să rămână însărcinată și să aducă pe lume un copil.

Acesta a presupus că la scurt timp de la ieșirea din starea de urgență, Adriana Iliescu s-a retras undeva la țară pentru a nu se expune temutului virus. Așadar, cel mai probabil, Adriana Iliescu a petrecut toată vara la casa pe care o are lângă Pitești.

„ Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de COVID-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, declara profesorul Bogdan Marinescu la sfârșitul verii.

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii. Adriana Iliescu a devenit cunoscută pe 29 decembrie 2006 când devenit cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui bebeluș. Adriana Iliescu avea atunci 66 de ani și 320 zile.

Adauga un comentariu