Actualitate

Cum arata acum fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica si ce talent ascuns are

Publicat: 18 aug. 2019

Andreea Marin a fost prezenta la lansarea romanului "Eva", ce apartine Oanei Babagianu. Prezentatoarea TV s-a declarat impresionata de randurile scrise si a tinut un discurs emotionant pe scena.

Totodata, vedeta a facut si o dezvaluire uluitoare despre fiica ei, Violeta, care ar fi super-talentata la scris.

"Mi-am aruncat ochii peste cartea aceasta si as spune ca este o poveste tare profunda, este o poveste asupra careia trebuie sa te apleci cu inima, cu seriozitate, cu atentie la detalii. Este o carte care te imbratiseaza si te cuprinde, este o carte ce iti cere timpul tau si atentia ta. Nu vreau sa va spun mai multe si nici Oana nu vrea sa intre foarte tare in detalii, pentru ca am dori sa va trezim curiozitatea. «Eva» este o poveste impresionanta a unei fetite care pare sa fi calcat cu stangul in aceasta lume, dar, pana la urma, nu-i asa, sta in puterea noastra sa ne facem destinul", a spus Andreea Marin in cadrul evenimentului de lansare.

"Ma voi intoarce acasa si ii voi povesti fetitei mele experienta de astazi si despre tine, despre omul frumos care esti si ii voi da aceasta carte sa o citeasca. Poate vei spune ca nu este inca pentru un copil de 11 ani si jumatate, dar eu iti voi raspunde ca avem copii mult mai maturi decat eram noi la varsta lor si ca inteleg totul, ca au niste trairi mult superioare celor pe care noi eram capabili sa le intelegem pe cand aveam 11 ani. Cu siguranta va traversa experienta fetitei din carte exact asa cum ai scris-o. Si pentru ca ea are talent la scris – eu i-l vad – o sa-i povestesc, pentru ca mi-as dori sa stea aici, pe scaunul acesta, si sa fie in locul tau. O sa-i povestesc valoarea acestei experiente", a mai spus Andreea Marin.loading...

Adauga un comentariu