Cancan

Cum arată acum fiica Elenei Udrea. Eva și părinții ei au petrecut Paștele la mare

Publicat: 04 mai 2021
cum arată fiica Elenei Udrea
Elena Udrea a petrecut Paștele la mare cu fiica și soțul ei

Parcă mai ieri a născut, însă timpul a trecut iar lumea se întreabă cum arată acum Eva, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Fostul ministru al Dezvoltării a stat în țară de sărbători dar a respectat tradiția de 1 Mai și a mers la mare. Cât despre Eva, aceasta este o minune de fetiță, veselă și plină de energie.

Elena Udrea a rămas în țară, așa cum a promis, în perioada sărbătorilor de Paște. Condamnată la 8 ani de închisoare, Udrea a sărbătorit pe litoralul românesc, împreună cu iubitul și cu fiica ei în vârstă de doi ani și jumătate. Adrian Alexandrov a făcut publice pe Instagram câteva imagini adorabile cu cele mai importante femei din viața lui.

Cum arată acum fiica Elenei Udrea

Condamnată la 8 ani de închisoare, printr-o decizie nedefinitivă, Elena Udrea profită de fiecare moment pentru a se distra cu fiica ei în vârstă de doi ani și jumătate. Fostul ministru al Dezvoltării a respectat tradiția românilor de a petrece de 1 Mai la mare. Astfel, Adrian Alexandrov, tatăl micuței, s-a lăudat cu „fetele” lui pe contul personal de Instagram. E drept că are și cu ce! Micuța Eva e o bucurie de fetiță, veselă și plină de energie, care pare să fi moștenit cochetăria de la mami.

Alexandrov le-a surprins pe cele două în mijlocul unei sesiuni de deghizare în iepurașul de Paște, apoi pe malul mării, iar privirea micuței Eva spune totul. Va rupe cu siguranță multe inimi când va crește mare.

Elena Udrea a născut în Costa Rica

Eva a venit pe lume mai devreme decât data preconizată de medici, în luna septembrie a anului 2018. O sursă apropiată Elenei Udrea a dezvăuit că fostul ministru al Turismului și Dezvoltării a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose, Costa Rica, după ce l-a pierdut pe fratele geamăn al Evei. Elena Udrea s-a întors în țară decisă să-și caute dreptatea în justiție, după o perioadă dificilă petrecută în pușcăria pentru femei din Costa Rica, condamnată în dosarul Gala Bute.

Acum are de înfruntat o nouă condamnare, de opt ani cu executare, în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din 2009. Decizia nu este difinitivă, iar judecătorii au respins cererea procurorilor de a o plasa pe Elena Udrea sub control judiciar. La aflarea sentinței, Elena Udrea a invocat statutul ei de mamă.

„Sunt un om liber, am un copil, vreau să pot să-mi cresc copilul în libertate, vreau să pot să mă bucur de copilul meu. Eu nu am fost… condamnarea nu s-a făcut doar asupra mea, a fost asupra unui copil de doi ani care până la urmă de ce ar suferi aşa o mare nedreptate. Acum nu mai sunt singură, ca acum cinci ani, când mă puteam lupta ca un haiduc, acum am responsabilitatea unui copil, mă lupt şi pentru el, nu doar pentru mine”, a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea, geloasă pe soț și fiica ei

În urmă cu două luni, Elena Udrea a vorbit despre modul în care a ajuns la gelozie din cauza faptului că fiica ei, Eva Maria, în vârstă acum de doi ani și jumătate, dorea să petreacă mai multe momente cu tatăl, Adrian Alexandrov, și nu cu ea, atunci când bărbatul ajungea acasă.

„Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r. – Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta”, a mai spus fosta blondă de la Cotroceni.

În altă ordine de idei, la cum arată acum fiica Elenei Udrea, Eva sigur va rupe multe inimi când va crește mare…

Adauga un comentariu