Cancan ultimă oră

Cum arată acum îndrăgiții hoți din „Singur acasă”. Cei doi sunt de nerecunoscut

Publicat: 07 dec. 2020

Filmul „Singur acasă” a devenit deja o tradiție de sărbători. Cu toate acestea, timpul și-a spus cuvântul, iar îndrăgitele personaje și-au schimbat mai mult sau mai puțin înfățișarea, nepierzându-și însă farmecul de odinioară. În această categorie se încadrează și celebrii hoți, Harry și Marv, care au pus zâmbete pe chipurile tuturor, încă din anul 1990.

Astfel că, Joe Pesci, actorul care l-a interpretat pe unul dintre hoți, cu numele de Harry Lime, are în prezent onorobila vârstă de 77 de ani. De celelaltă parte, Daniel Stern, cel care l-a interpretat în film pe Marv Merchants, are acum 63 de ani.

Povestea de viață a lui Joe Pesci

Joseph Frank Pesci, sau așa cum îl știm toți, Harry, hoțul din „Home Alone”, s-a născut la 9 februarie 1943 în Newark, New Jersey, SUA și este un actor american, avându-și originile în Italia. A fost un copil actor, care a început să lucreze la radio de la vârsta de 4 ani. Apare pe Broadway doar un an mai târziu și în 1953 apare regulat la televiziune în programul „Star Time Kids”.

În prezent, el locuiește în Lavallette, New Jersey. A fost căsătorit cu actrița Claudia Martha Haro, însă viața i-a adus pe drumuri separate. Au împreună o fată, Tiffany.

Pe lângă cariera de actor, el mai este și comedian, cântăreț, dar și muzician.

În anul 1990, a luat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul „Goodfellas” („Băieți buni”), regizat de Martin Scorsese.

A jucat în multe filme, printre care merită amintite „Raging Bull”, „My cousin Vinny”, „Casino”, iar în prezent apare în „The Irishman”.

Daniel Stern și cariera sa

Daniel Jacob Stern, care apare sub numele de Marv Merchants, ca hoț în „Singur acasă”, s-a născut în data de 28 august 1957, în Bethesda, Maryland, Statele Unite. Este căsătorit, încă din 1980, cu Laure Mattos și au împreună trei copii: Henry Stern, Ella Marie Stern și Sophie Stern.

De-a lungul carierei sale, Daniel Stern a fost actor, regizor de film, scenarist, actor de voce, actor de televiziune și producător de film.

A jucat în multe filme și seriale, printre care „Starting Over”, „The Boss` Wife”, „My Blue Heaven”, „Family Guy”, „Manhattan”.

„Singur acasă”, filmul nemuritor

„Singur Acasă”, cu titlul original „Home Alone” este un film de comedie de Crăciun din 1990. Filmul este scris și produs de John Hughes și regizat de Chris Columbus. În film interpretează Macaulay Culkin în rolul lui Kevin McCallister. Filmul a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur. Este urmat de „Singur acasă 2 – Pierdut în New York”.

Premiera în România a avut loc în data de 16 aprilie 1993.

Filmul cuprinde aventura prin care trece Kevin, un băiețel în vârstă de 8 ani, după ce familia lui a plecat în vacanța de Crăciun la Paris, uitându-l singur acasă. Fiind un copil extrem de curajos și descurcăreț, el le ține frâu celor doi hoți, Harry și Marv, care plănuiesc să fure tot ce prind din casă. Planul celor doi este spulberat de băiat, care le pune tot felul de capcane, reușind în acest fel să ajute la capturarea lor de către polițiști.

Adauga un comentariu