Cancan ultimă oră

Cum arată acum Raluca Pastramă. Pepe divorţează: Cel mai greu a fost să discutăm cu copiii

Publicat: 03 nov. 2020

Pepe a luat prin surprindere pe toată lumea, luni seară: divorţează de Raluca Pastramă. Se pare că povestea lor de dragoste s-a terminat, dar rămân în relaţii bune.

Pepe a postat un vlog pe pagina sa de YouTube, în care le mărturiseşte fanilor că urmează să divorţeze de Raluca. Mai mult, a pus titlul vlogului Mai bine aflaţi de la mine şi nu a dorit ca informaţia să apară trunchiată în altă sursă.

„Salutare tuturor! Vreau să fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai porni pe acelaşi drum. Mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multele încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să fie acele tensiuni

Ne-am asumat această separare şi vrem să e creştem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor. Cel mai greu a fost să discutăm cu copiii. Sper să respectaţi decizia noastră, noi ştim mai bine ce e în familia noastră. Suntem doi oameni maturi, ne asumăm, în momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar

Din punctul meu de vedere nu există un motiv major, un motiv real. Dar dacă nu se mai poate, nu se poate. Sper din suflet să înţelegeţi de ce fac acest anunţ. Am început după câteva săptămâni de când nu mai locuiam împreună să primim telefoane. Eu cu Raluca vorbim zilnic, ne vedem zilnic. Avem o comunicare perfectă”, a mărturisit Pepe, în vlogul de pe YouTube.

Cum arată acum Raluca Pastramă

În urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a postat o imagine pe Instagram în care apare singură. Mesajul a fost unul sugestiv: “Rain, rain, don’t go away” (Ploaie, plaie, nu pleca).

Fotografia a fost publicată pe 9 octombrie, chiar în zilele în care Pepe a mărturisit că au pus punct relaţiei şi s-au mutat separat.

Adauga un comentariu