Cancan

Cum arată acum Smiley, după ce și-a schimbat înfățișarea pentru noul sezon „Românii au Talent”

Publicat: 26 oct. 2020
cum arată acum Smiley
De curând, Smiley și-a schimbat înfățișarea și arată diferit fațăd e cum ne-a obișnuit

Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut cum arată acum Smiley. Artistul și-a schimbat înfățișarea pentru noul sezon „Românii au Talent”. Pavel Bartoș a fost cel care a publicat imaginile pe contul său de Instagram. Acum, Smiley a abordat un look mai excentric, care însă îl prinde de minune.

Smiley se pregătește pentru o perioadă nouă din viața luni. Artistul urmează să devină tătic și se pare că a decis să înceapă acest nou capitol cu o schimbare radicală de look.

Cum arată acum Smiley

În această perioadă au început filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Românii au Talent”. Cum era de așteptat, Pavel Bartoș și Smiley fac din nou echipă în sezonul cu numărul 11 al show-ului. Filmările au început iar cei doi co-prezentatori s-au reunit.

Câteva momente din culisele emisiunii au fost imortalizate de Pavel Bartoș, care a postat o serie de fotografii pe contul său de Instagram. Fanii au fost bucuroși să vadă că gașca s-a reunit, însă un element le-a atras atenția. Este vorba de schimbarea de look a lui Smiley.

Artistul a decis să renunțe la părul lung lăsat liber și a abordat un look mai excentric. Smiley și-a făcut un set de codițe împletite în tot capul. Fanii au fost surprinși de schimbarea de look a artistul, dar s-au arătat încântați de rezultat.

„Românii au talent” a ajuns la sezonul 11

La Pro TV se pregătește sezonul 11 al show-ului „Românii au Talent”. Noul sezon va fi difuzat în 2021, dar preselecțiile și filmările au început deja. Odată cu acest sezon, publicul va avea parte de o surpriză, componența juriului fiind schimbată. La masa juraților va apărea o figură nouă. Este vorba despre actrița Alexandra Dinu, care l-a înlocuit pe Mihai Petre.

Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune. Iar când am primit propunerea pentru Românii au Talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a declarat Alexandra Dinu, înainte de începerea filmărilor.

În altă ordine de idei, la cum arată acum Smiley, sigur vom avea parte și de alte surprize din partea artistului.

Adauga un comentariu