Actualitate

Cum arată acum soția lui Mihai Bobonete. De curând, Cătălina a fost surprinsă la volanul unui super bolid

Publicat: 20 iun. 2022
soția lui Mihai Bobonete
Mihai Bobonete și Cătălina, soția sa, se cunosc de când erau practic niște copii

Cătălina, soția lui Mihai Bobonete, nu este la fel de cunoscută și expusă public cum este celebrul „Bobiță” din Las Fierbinți, cu care are o relație de când de când abia trecea de pubertate. Astfel, la momentul când s-au văzut, Mihai și Cătălina s-au plăcut și au rămas împreună până acum, după 25 de ani. Mai mult, Cătălina și Mihai Bobonete vor împlini anul viitor 20 de ani de căsnicie, din care au rezultat și doi copii.

Pe Mihai Bobonete îl cunoaște toată lumea, mai ales din serialul Las Fierbinți, dar și din spectacolele de stand-up comedy pe care le susține. Cu toate acestea, puțini o cunosc pe Cătălina, frumoasa lui soție, și pe cei doi copii – Octavian, de 12 ani, și Maria, care are doar 8 anișori. Mihai Bobonete trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Cătălina, de foarte mulți ani. Astfel, actorul este, fără doar și poate, un bărbat împlinit pe toate planurile alături de partenera lui.

Cum arată acum soția lui Mihai Bobonete

Cătălina Bobonete este o femeie destul de discretă și nu beneficiază de aceeași expunere media ca soțul ei. Recent, paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație cu femeia care i-a cucerit inima comediantului. Ca orice femeie, Cătălina Bobonete este foarte atentă la aspectul ei fizic, iar bineînțeles că face eforturi pentru a arăta mereu bine. Soția actorului a fost surprinsă în timp ce ieșea de la un salon, însă de data aceasta nu a fost atât de grijulie la ținută, mai ales pentru că s-a afișat purtând o pereche de papuci în picioare.

Cu toate astea, Mihai Bobonete se poate mândri cu o soție frumoasă și foarte implicată atunci când vine vorba de îngrijirea aspectului ei fizic. După ce a plecat de la salon, Cătălina s-a urcat în mașină, iar destinația a fost una neașteptată, mai ales pentru că partenera de viață a cunoscutului actor s-a oprit la un alt salon. Oricum, Cătălina Bobonete a fost filmată la volanul unui super bolid Jaguar.

Cătălina și Mihai Bobonete sunt împreună de peste 25 de ani

Mihai și Cătălina sunt împreună de mai bine de 25 de ani, iar relația lor este una la care alții doar visează. Cei doi se bucură de momente frumoase și sunt de nedespărțit, mai ales pentru că se cunosc încă din perioada copilăriei. Totodată, ei s-au căsătorit din 2003, astfel că anul viitor vor sărbători „nunta de porțelan”.

„La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la «Mihai Viteazul». Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală. Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună”, a povestit Mihai Bobonete.

Dincolo de toate acestea, artistul recunoaște că e destul de greu să-și găsească un echilibru între lucru și casă. Acesta trebuie să fie un exemplu demn pentru familia sa.
Adauga un comentariu