Cancan

Cum arată Adelina Pestrițu blondă și cu părul lung

Publicat: 16 oct. 2020
cum arată Adelina Pestrițu blondă
Adelina Petrițu a experimentat cum i-ar sta blondă și cu părul lung

Dacă v-ați întrebat vreodată cum arată Adelina Pestrițu blondă, ei bine așteptarea a luat sfârșit. Vedeta a apelat de curând la perucă. Și aceasta deoarece își dorește o schimbare de look. Acum, pe lângă culoarea părului, Adelina ar vrea să opteze și pentru lungimea acestuia.

Adelina Pestrițu pare decisă să facă o schimbare radicală de look. Vedeta a publicat niște fotografii pe contul ei de Instagram, în care apare blondă și cu părul lung, și le-a cerut fanilor părerea în legătură cu acest lucru.

Cum arată Adelina Pestrițu blondă

Fără doar și poate, Adelina Pestrițu este adepta schimbărilor de look. Vedeta și-a surprins fanii, în trecut, după ce a decis să adopte din nou o tunsoare scurtă. Unii dintre aceștia au fost încântați de schimbare, însă majoritatea i-au spus brunetei că o preferau cu părul lung.

Așa că… Adelina Pestrițu a decis să facă o simulare și le-a arătat fanilor ce a ieșit. Blondă, cu părul lung… vedeta le-a cerut părerea admiratorilor săi în ceea ce privește un nou look.

Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural. Vreau părerea voastră în comentarii!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

A fost infectată cu COVID-19

Vedeta a contractat virusul ucigaș după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să-și facă testul pentru COVID-19. Din păcate, rezultatele au fost pozitive. Adelina Pestrițu a fost internată în spital și a făcut dezvăluiri despre experiența neplăcută prin care a trecut.

Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting. M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.

Acum însă vedeta este foarte bine. Și la cum arată Adelina Pestrițu blondă putem spune că o prinde bine această schimbare de look.

Adauga un comentariu