Cancan ultimă oră

Cum arată Andreea Raicu fără machiaj? Fanii au rămas uimiți

Publicat: 29 nov. 2021
Andreea Raicu cu părul prins
Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc

Andreea Raicu a avut de-a lungul timpului apariții impresionante, iar frumusețea sa ia fermecat pe mulți domini. Însă, acum, vedeta și-a dorit să apară în fața urmăritorilor săi așa cum este ea, fără strop de machiaj pe față și a avut un mesaj important pentru toate femeile.

Nu este pentru prima dată când Andreea Raicu, apare în fața urmăritorilor săi din mediul online într-o ipostază naturală, fără filtre și machiaj. Acesta le-a încurajat pe femei de-a lungul timpului să se accepte așa cum sunt și să nu țină cont de perfecțiunea falsă ce se afișează adesea pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu a postat recent o fotografie în care apare fără machiaj, naturală și a transmis un mesaj important pentru urmăritoarele sale. Aceasta le-a spus tuturor că există momente în care o femeie nu arată impecabil, iar acest lucru este cât se poate de normal și nu ar trebui ascuns. Vedeta a subliniat că acceptarea și iubirea de sine sunt extrem de importate.

„Fără machiaj, fără gene false sau filtre și lumini care sa ascundă cearcănele sau semnalele insistente ale tenului care cere o pauză. A fost o săptămână plina, intensa, extrem de obositoare, cu zile interminabile, întâlniri, ședințe foto si filmări zilnic care au dus la ten extrem de obosit.

Sunt zile bune si zile mai puțin bune, momente în care arătăm bine și momente în care nu. Însă nici unele nu ne definesc. E atât de important sa le înțelegi și le accepți. Nu poți fi mereu impecabilă. Nimeni nu e, dar asta nu te face mai puțin frumoasă. Sper sa nu uiți niciodată asta”, este mesajul Andreei Raicu.

Motivul pentru care Andreea Raicu nu se mărită

Andreea Raicu este o femeie fericită și împlinită, însă întrebarea de pe buzele multora este când va face pasul cel mare. Recent, vedeta a vorbit despre acest subiect și a declarat că atunci când momentul o să fie potrivit și va simți o să facă și asta.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie. Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a mărturisit Andreea Raicu.

Adauga un comentariu