National

Cum arata astazi fetitele maicuitei Sebastiana. Au implinit 3 ani!

Publicat: 25 nov. 2014
Gemenele maicutei Sebastiana au implinit trei ani si au avut parte de o petrecere-surpriza organizata de nasul lor de botez. Astfel, nasul micutelor Ecaterina si Nectaria le organizeaza in fiecare an petrecerea de ziua lor.

Citeste si: Povestea ingerului pazitor al mitropolitului Bartolomeu

Bucurie mare pentru fosta stareta de la manastirea Tariceni. Gemenele sale au implinit trei ani si au avut parte de o petrecere surpriza organizata de nasul lor, cel care le asigura si traiul zilnic, potrivit cancan.
Ana Ecaterina si Maria Nectaria au implinit trei ani, iar evenimentul a fost marcat cum se cuvine: cu petrecere si tort. Maestrul de ceremonii a fost chiar nasul fetitelor, care le-a adus micutelor o multime de cadouri.
Maicuta Sebastiana a socat intrega tara in toamna anului 2011, dupa ce a adus pe lume doua fetite. Fosta stareta a tinut sarcina ascunsa pana in ultimul moment, iar cand adevarul a iesit la lumina, a fost exclusa din viata monahala. Nici pana astazi nu se stie cine este tatal micutelor, iar singurul ajutor al femeii este nasul de botez.

Citeste si: Teorie socanta in cazul mortii maicutei exorcizate la Manastirea Tanacu

Omul le-a pus la dispozitie mamei si fiicelor sale un apartament in Bucuresti si le asigura cheltuielile de intretinere, dar si hrana zilnica. Maicuta duce acum o viata normala. Lucreaza la un atelier de pictura bisericeasca, iar fetitele merg la gradinita.
Adauga un comentariu