Mozaic muzical

Cum arata Aura Urziceanu la 71 de ani! Motivul pentru care solista a venit in tara

Publicat: 19 nov. 2018
3

Indragita interpreta de jazz a disparut in ultima vreme din lumina reflectoarelor. Weekendul trecut insa, Aura Urziceanu a revenit in atentia fanilor, intr-un spectacol organizat de Primaria Capitalei, unde a cantat alaturi de alte nume mari din muzica autohtona. Solista este o explozie de energie, asa cum o stiam.

S-a stabilit in Canada in 1985, iar de atunci a tot facut naveta intre tara natala, Romania, si tara de adoptie. Tocmai de aceea, Aura Urziceanu (71 de ani) este o prezenta rara la evenimentele autohtone. Pentru weekendul trecut, artista a primit oferta de a canta la “Gala Stelelor”, de la Circul Globus, eveniment prezentat de Octavian Ursulescu, si unde au mai venit vedete precum Corina Chiriac,  Monica Anghel, Luminita Anghel, Marina Florea sau Ricky Dandel.

Compozitorii Ionel Tudor si fiul lui, Andrei Tudor, s-au intalnit cu Aura Urziceanu si au imortalizat momentul, publicand fotografiile pe o retea de socializare. Iar in dreptul imaginii, compozitorul Ionel Tudor a scris „Intalnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e langa noi! Imensa bucurie!”. Se observa ca artista nu s-a schimbat tare mult, insa este neobisnuit sa o vedem imbracata in “civil”, si nu in rochiile ei spectaculoase, de scena. Puloverul cu motive de iarna si caciulita roz, pufoasa, ii dadeau un aer fresh.

Adauga un comentariu