Mozaic muzical

Cum arata azi Adriela Morar, partenera lui Smiley din 2006 de la „Dansez pentru Tine”! Cu ce cantaret celebru s-a cuplat si ce a putut sa se aleaga de ea

Publicat: 26 iul. 2018

Adriela Morar, partenera lui Smiley de la Dansez pentru tine s-a facut si mai frumoasa! Uite ce a ajuns sa faca dupa ce s-a terminat concursul!

Adriela Morar a lasat cu gura cascata o lume intreaga atunci cand a aparut la bratul lui Smiley. Avea picioare lungi, un trup de zeita si niste ochi care parca te hipnotiza. Se intampla in anul 2006, la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Dupa ce a obtinut o proteza auditiva pentru tatal sau, alaturi de Smiley, frumoasa Adriela Morar a inceput sa iasa cu un prieten bun de-al lui Smiley de la acea vreme. Mai mult, s-a si iubit cu Piticul, membru al trupei Simplu, din care facea parte si Smiley, insa idila dintre cei doi a ramas doar o idila.

La scurt timp, bruneta a fost vazuta la bratul unui medic stomatologic, insa nici aceasta relatie nu a mers. In prezent, Adriela, ajunsa la 30 de ani, se pare ca isi dedica timpul sportului. Participa la concursuri pe bicicleta si este instructor de fitness la o sala cunoscuta din Bucuresti. Activitatile sportive se vad cu ochiul liber pe trupul tinerei, care arata impecabil!

Adauga un comentariu