Magazin

Cum arata Bianca din „Numai iubirea” la majorat. Adolescenta se pregateste de admitere si are un iubit!

Publicat: 25 iun. 2014

Bianca Neagu, fetita din prima telenovela romaneasca, „Numai iubirea„, este acum majora. Tanara a implinit 18 ani, se pregateste pentru admiterea la UNATC si are un iubit.

Citeste si: O actrita celebra si-a socat fanii. Arata in ultimul hal – FOTO

Dupa 10 ani de la debutul serialului, Bianca este total schimbata. Recent, tanara a fost vazuta la un eveniment monden unde a venit impreuna cu iubitul ei. Desi e foarte ocupata cu pregatirea pentru examenul de admitere la Facultatea de Teatru, Bianca a trebuit sa onoreze invitatia Anei Odagiu.

Citeste si:  NUNTA la Hollywood: o actrita faimoasa si chitaristul unei trupe se CASATORESC

„Am fost la lansarea clipului ei, pentru piesa ‘Noi doi’. Nu puteam refuza invitatia, pentru ca sora ei, Monica, e cea mai buna prietena a mea. Acum ma pregatesc pentru admitere, apoi, din august, poate plec in vacanta”, a spus Bianca, pentru Click!.

Citeste si: Vedetele de la noi pentru care divortul si nunta sunt un sport. Cine este in top – FOTO

Bianca nu s-a ferit sa spuna cateva lucruri si despre baiatul de cate e indragostita: „Alin e un pictor foarte talentat. Va avea o expozitie in curand, la care va invit. M-a pictat si pe mine, inspirat de o poza de-a mea de pe Facebook. M-a emotionat foarte mult gestul lui”, a spus aceasta conform sursei citate.

Adauga un comentariu