Cancan ultimă oră

Cum arată casa lui Dorian Popa la doi ani de când a cumpărat-o – VIDEO

Publicat: 16 nov. 2019

În primăvara lui 2017, Dorian Popa a bătut palma cu un dezvoltator și și-a cumpărat o casă. Acum, după doi ani, construcția nu e finalizată. Cântărețul a investit zeci de mii de euro deoarece vrea să arate totul perfect.

Mai este foarte puțin până când Dorian Popa și iubita lui se vor muta în casa lor, aflată acum în construcție. Artistul susține că locuința arată așa cum el și Claudia și-au dorit. Doar că, în momentul în care o vor inaugura, vor ca totul să fie pus la punct. Prin urmare, se mai înarmează cu un pic de răbdare. Artistul a mărturisit în trecut că a investit 50.000 de euro în casă, bani pe care i-a dat pentru teren și ridicarea construcției.

Lucrătorii muncesc în fiecare zi, ba în interior, ba în exterior pentru a duce la bun sfârșit proiectul lui Dorian Popa. Cântărețul este însă foarte pretențios și vrea ca fiecare bucată de gresie, de faianță să fie așezate perfect.

Vrea și o piscină modernă în fața casei, vrea și o zonă de relaxare, așadar toate acestea nu pot fi făcute peste noapte. A investit zeci de mii de euro, iar acum e nevoie să mai construiască încă o baie, deci mai are de așteptat până se va muta.

„Vreau ca dușul meu de pe piscină să aibă și apă caldă. Mie îmi place să mă spăl cu apa la o temperatură potrivită. Deci facem o baie în curte.”

Artistul probabil se va muta la anul în casa cea nouă, atunci când va avea și mobilă și tot ce are nevoie.loading...

Adauga un comentariu