Actualitate

Cum arată casa lui Liviu Vârciu! Patru ani s-a muncit la ea și l-a costat sute de mii de euro

Publicat: 28 ian. 2022
casa lui Liviu Vârciu
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au mutat în casa visurilor artistului

În sfârșit, casa lui Liviu Vârciu este gata, după ani de muncă și sute de mii de euro băgați în ea de fostul lider al trupei L.A. Îndrăgita vedetă a muncit foarte mult pentru a putea finaliza locuința și a făcut multe sacrificii. Însă în prezent, Liviu Vârciu și Anda Călin, împreună cu cei doi copii ai lor s-au mutat în superba casă.

Liviu Vârciu este la 40 de ani un om împlinit atât profesional cât și în plan personal și poate spune că are tot ce își putea dori. Are o carieră de succes, este tatăl a trei copii și în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Anda Călin, care este și mama a doi dintre copiii artistului. Mai mult, Liviu are acum parte și de casa la care a visat, el făcând publice imagini din locuința modernă în care s-a mutat împreună cu iubita lui și cei doi copii ai lor.

Cum arată casa lui Liviu Vârciu

După patru ani de muncă, Liviu Vârciu a finalizat în sfârșit lucrările la vila la care visa și e foarte mândru de rezultat. Artistul a făcut multe sacrificii pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, dar orice efort a meritat. Recent, vedeta TV a postat câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior casa lui, în care a investit sute de mii de euro. Locuința are trei etaje și cinci dormitoare, toate amenajate după propriul plac. În plus, la subsol a amenajat o sală de cinema cu o capacitate de opt locuri.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu.

casa lui Liviu Vârciu
Locuința lui Liviu Vârciu a fost finalizată în patru ani

De asemenea, are și jacuzzi! Așa ceva nu avea cum să lipsească, astfel că Liviu Vârciu se bucură de un răsfăț uriaș în locuința sa, la care a visat atâția ani.

Liviu Vârciu a primit ajutor și de la Nea Marin

Îndrăgitul artist recunoaște că i-a fost foarte greu să-și construiască o astfel de casă, având în vedere că este una mare și extrem de costisitoare. Liviu Vârciu a ținut să precizeze că le este foarte recunoscător celor care l-au ajutat, pentru că știe că fără ei nu ar fi reușit. A fost ajutat de părinții lui care și-au vândut casa din Constanța, astfel că Liviu Vârciu a cumpărat spațiul pentru vila sa din Băneasa.

În special, el îi este recunoscător lui Nea Marin, bunul său prieten, care l-a ajutat mereu când a avut nevoie. Ba chiar, la un moment dat, acesta l-a împrumutat chiar cu 50.000 de euro pentru a achita mai multe cumpărături pentru casă. Când a avut cea mai mare nevoie, Nea Marin s-a oferit să îl ajute, mărturisind că îl consideră pe Liviu fiul lui adoptiv.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casa pe care încerc să o finalizez și Nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mai spus, despre cum și-a făcut casa, Liviu Vârciu.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu