Magazin

Cum arata cea mai ATRAGATOARE asistenta din Parlamentul European – FOTO

Publicat: 13 ian. 2015
Are 27 de ani si lucreaza in Parlamentul European pentru Romania, fiind una din asistentele acreditate la Bruxelles ale europarlamentarului PSD Claudiu Ciprian Tanasescu.
Cu o cariera de peste 10 ani in spate si cu studii cat se poate de serioase, Anastasiia Fedorenko este o dansatoare profesionista din Ucraina, maritata cu un roman, proprietara unei scoli de dans la Bruxelles si, cel mai important pentru noi, reprezinta interesele Romaniei in Parlamentul European, scrie atitudineaonline.ro.

Citeste si: Europarlamentar PC, urmarit penal in dosarul de mita de la Ministerul Agriculturii

Nu se stie ce anume l-a determinat pe europarlamentarul Claudiu Ciprian Tanasescu s-o angajeze pe Anastasiia ca asistenta, dar la cum arata ucraineanca, nici nu mai conteaza. Frumoasa bruneta nici macar nu vorbeste limba romana, dupa cum marturiseste in propriul CV, chiar daca este maritata cu un roman, stapanind in schimb rusa si engleza.

Citeste si: Eduard Hellvig spune ca nu va face parte din echipa de consilieri ai lui Iohannis

Anastasiia are diploma de coregraf la Universitatea Culturala din Kiev, completata de un master la Universitate de Stat Kherson, iar din 2005 preda baletul, numeroase alte stiluri de dans si fitness, activand, de-a lungul timpului, ca fotomodel si principala balerina in trupe din Ucraina si pe vase de croaziera, in 2012 deschizandu-si propria scoala la Bruxelles, unde a fost cooptata si in echipa politica a europarlamentarului Tanasescu.
Comentarii
Adauga un comentariu