Secretele istoriei

Cum arata Corina, sotia preotului care si-a luat viata din satul doljean Grindeni! Ionel, tatal a doi copii, s-a spanzurat din cauza unui motiv care a uimit o tara intreaga si i-a lasat familia in durere

Publicat: 20 nov. 2017

Ionel Neagu era de meserie si vocatie preot, tocmai de aceea toata lumea a fost uimita atunci cand el a fost gasit sambata dimineata fara viata, in curtea casei familiei.

Cel care i-a descoperit trupul neinsufletit a fost un vecin care a venit in vizita la la preotul Ionel Neagu din satul Grindeni, comuna Ostroveni (judetul Dolj). Se pare ca barbatul de 40 de ani se spanzurase in curte, de un copac.

Dupa ancheta, politia a dezvaluit ca preotul a lasat un bilet de adio cuprinzator, de 6 pagini, in care isi explica motivul disperat, dar isi si cere scuze in fata familiei, dar si in fata lui Dumnezeu.

Rudele povestesc acelasi lucru descoperit si de catre autoritati: preotul a aflat faptul ca Corina, sotia sa, va intenta divortul, si se pare ca aceasta informatie l-a ravasit profund, mai ales deoarece cei doi aveau si doi copii, pe Andrei si Bianca.

Se pare ca preotul, foarte apreciat de catre comunitate, de altfel, nu a putut accepta sa isi traiasca viata fara cele mai dragi persoane din viata lui, asa ca a decis sa isi ia zilele.

,,Vreau sa cred ca e totul o gluma mai nereusita de-a ta, nu ma pot consola cu ideea ca nu mai esti printre noi! Fir intins, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, asa suna unul dintre mesajele sfasietoare postate de prietenii de pescuit ai lui Ionel, care se pare ca era mare pescar in timpul liber, potrivit wowbiz.ro. Se pare ca intre preot si Corina existasera multe certuri anterioare gestului tragic al barbatului.!loading...

Adauga un comentariu