Cancan

Cum arată Crina Abrudan la 42 de ani. Fosta ştirista a făcut furori pe litoralul românesc

Publicat: 25 aug. 2020
Cum arată Crina Abrudan la 42 de ani
Cum arată Crina Abrudan la plaja

Cum arată Crina Abrudan la 42 de ani. În această perioadă în staţiunea fiţelor, Mamaia, este aglomeraţie mare, unde mai toate vedetele şi-au făcut apariţia la plajă. Este şi cazul fostei stiriste de la Antena 1, Crina Abrudan, care a fost surprinsă la plajă alături de soţul ei, fostul fotbalist Gabi Popescu. Chiar dacă este trecută de 40 de ani, fosA prezentatoare arata impecabil.

Cum arată Crina Abrudan la 42 de ani

Este aglomeraţie mare pe litoralul românesc în această perioadă, mai ales în staţiunea celebra Mamaia, unde toate vedetele s-au înghesuit. Printre divele surprinse de paparazzii Tacataca se numără şi Crina Abrudan, fosta ştirista de la Antena 1. Blondina nu a plecat la mare singură, ci alături de soţul ei, Gabi Popescu, fost jucător de fotbal. Crina Abrudan a renunţat la televiziune în urmă cu mai bine de şapte ani, iar din 2017 este căsătorită cu Gabi Popescu. Cei doi şi-au unit destinele după o relaţie de 10 ani.

Deşi a împlinit 42 de ani, vedeta arata incredibil de bine şi nu pierde niciun weekend la mare. Superbă blondina s-a bucurat recent de o binemeritată vacanţă pe litoralul românesc, acolo unde a făcut furori.

‘Eu nu mă ard la plajă. Ritualul meu de plajă este următorul: vin la plajă dimineaţa şi plec seara. Nu sunt un exemplu bun, pentru că nu folosesc protecţie solară. Ce folosesc eu la plajă este untul de cacao şi hidratează foarte bine pielea’, a mărturisit Crina Abrudan.

Crina Abrudan a fost fotografiată în timp ce se plimba liniştită pe plajă. Că deobicei, fosta prezentatoare tv a ieşit în evidenţă cu un costum de baie format din două piese, care abia dacă îi acoperea formele apetisante.

Crina Abrudan are o siluetă de invidiat. Cum se întreţine această

Partenera de viaţă a fostului fotbalist Gabi Popescu afişează o siluetă de invidiat. Crina Abrudan a avut dintotdeauna un look impecabil, însă de curând a decis să facă sport în mod regulat.

‘Sapte săptămâni de sport. Am început să fac sport fără să am de dat jos nişte kilograme sau fără să mă nemulţumească ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului şi a psihicului. Am început să merg la sala sperând că îmi voi şi disciplina puţin programul de somn şi de mâncare şi poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase.

Până acum nu eram fan sport, dar am decis să merg pentru că mi-a plăcut atmosferă foarte energică de la antrenamente, pentru că este distractiv şi nu mă plictisesc şi pentru că faci tot timpul altceva’, povestea Crina Abrudan.

Sezon mai scurt pe litoral din cauza coronavirusului

Veşti neplăcute pentru turiştii care se gândeau să meargă la mare luna viitoare. În cazul în care nu au apucat să îşi facă rezervări, ar trebui să se grăbească. Şi aceasta deoarece terasele şi hotelurile de pe litoral se vor închide mai devreme în acest an. Totul se întâmplă în contextul crizei sanitare provocate de noul coronavirus. Astfel, sezonul estival din 2020 va fi unul mai scurt decât cel din anii precedenţi.

Deşi numărul de îmbolnăviri cu SARS-CoV-2 este în scădere în ţara noastră, patronii de terase şi hoteluri se gândesc să închidă mai devreme sezonul acesta. Astfel, vara 2021 se anunţă una la fel de imprevizibilă. Unii dintre managerii localurilor de pe litoralul românesc îi sfătuiesc pe cei care vor să vină luna viitoare să se informeze din timp. Şi aceasta deoarece ar putea să nu mai găsească deschise hoteluri şi terase unde să mănânce. Singura veste bună e că preţurile vor fi mai mici ca în alţi ani în septembrie!

Adauga un comentariu