Cancan

Cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe. Imagini incredibile cu senatoarea

Publicat: 05 mart. 2021
diana sosoaca in parlament
Diana Șoșoacă este în acest moment unul dintre cei mai controversați oameni politici din România

Diana Șoșoacă este în acest moment unul dintre cei mai controversați oameni politici din România, ieșirile sale din politică fiind intens comentate de către oameni. Chiar dacă acum o știe toată lumea, putini stiu cum arăta ea în tinerețe.

Recent, Diana Șoșoacă a fost dată afară din Partidul AUR, partid care a ajutat-o să prindă un post de senator în Parlamentul României.

Cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe

De câteva luni, numele Dianei Șoșoacă, pe numele ei de fată Diana Iovanovici, se rostește aproape peste tot unde este vorba și despre politică. Desele ei ieșiri publice, dar  și ulterioarele dispute care au avut-o în centrul atenției – precum faptul că a fost dată afară din partidul AUR -, toate acestea ne-au făcut să ne întrebăm: dar cum era oare Șoșoacă când era mică? Era oare la fel de energică și de belicoasă?

Astfel că am descoperit mai multe imagini cu Diana când era micuță, chiar dacă nu deslușim mai deloc personalitatea puternică și foarte vocală a doamnei Șoșoacă de astăzi.

Din fotografii nu lipsesc atributele unei copilării normale și fericite, precum petrecerile aniversare cu tort, serbările de la grădiniță, unde Diana cânta în costum popular, coronița și premiul I din primii ani de școală, cățăratul în copaci.

Putem observa din galeria foto că sunt și multe fotografii lângă mama ei, o femeie renumită pentru frumusețea ei, medicul Alice Bleotu Florescu, care pare mai degrabă sora mai mare a Dianei.

Cine este mama Dianei Șoșoacă

Mama celebrei senatoare Diana Șoșoacă este doctorul Alice Florescu Bleotu. La fel de populară că fiica să în domeniul ei, mama lui Șoșoacă are un cerc de prieteni de invidiat. Printre vedetele cu care este prietenă se numără Florin Piersic sau Marina Almășan.

Viața ei este una de învigătoare după cum chiar ea declară. A fost căsătorită de două ori. Cu primul șot a născut-o pe Diana, iar cu cel de-al doilea l-a avut pe Alexandru. Spune că a divorțat de cei doi pentru că s-a „plictisit”.

Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă, este un renumit medic primar pe obstetrică-ginecologie. Mama senatoarei a adunat în cariera să o serie de diplome și specializări, care au urcat-o în ierarhia medicilor din domeniul ei de activitate.

Poate de la ea a moștenit și Diana Șoșoacă pasiunea pentru a ajunge unde își propune.

Ce avere are Diana Șoșoacă

Declarația de avere a senatoarei Diana Șoșoacă arată destul de bine. Avocata deține trei locuințe, o casă de vacanță și nu mai puțîn de 4 terenuri. De asemenea, are și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senatul României.

Senatoarea are în posesie mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află circa 15.000 de euro.

Diana Şoşoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea mai are trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

Comentarii
 • Despre ce4 tinerete se poate vorbi in cazul mahalagioaicei Ivanovici Diana, femeia mai multor barbati, o balabusta negligenta cu sine insasi, o femeie murdara , needucata, o aparitiei gretoasa oriunde apare. Tineretea lui Ivanovici Diana, devenita acum si Sosoaca s-a peterecut alaturi d ecirminalii securitatii stalisnite, de aceea acum este alaturi d egeneralui C-tin Onisor un cirmianl securst care a impanzit tara de bestii securiste .

 • Despre ce tinerete fericita se poate vorbi in cazul mahalagioaicei Ivanovici Diana Sosoaca , daca ea nu are tata biologic a fost crescuta d emaica-sa care asemeni ei este si ea femeia mai multor barbati. Educatia lui Soaca a fost facuta de crimianlii securiatii comunsite altfel nua r fi protejata si arunca in politica ageneralului de securitate Constantin Onisor.

 • Constatare. Din toate pozele lipseste tatal biologic, maica-sa a conceput-o in stabilimentul masonilor din tara. Urata viata a mai avut Sosoaca si cat rau face acuim marlanimii din Roamnia, turma usor de manevrat de securistii lui Onisor.

 • Urate comentarii faci dna Livia. Când te legi de viață privată a unei persoane fie că îți place fie că nu , dovedești că tu cea care comentezi ești de o josnicie fără limite. Să ți fie rușine . 😥

 • Mizeria nu este la Diana Sosoaca, este la aceste persoane care judeca. Realitatea din casa și familia Dianei Sosoaca numai ei o cunosc.

 • Ce doamna ? Livia de la coltul strazii care si a pus poalele n cap si mainile n solduri…probabil o criminala si profitoare ca toti cei din guvern…Rusine, macar sa fii pe un sfert de inteligenta ca Diana., dar daca n ai cum, te roade ….

 • Poate că, doamna Șoșoacă, nu este o apariție, pentru coperta unei reviste…
  Dar, ceea ce spune, va rămâne scris, în istoria societății române, că vrem, că, nu vrem.
  Este o persoană oficială, bine informată, are aplomb, dă răspunsuri , are curaj.
  Aceasta doamnă, îi va salva inclusiv pe delatorii dânsei.
  Dacă vă amintiți, lumea, făcea un zid de nerecunoștință și de refuz, împrejurul lui Corneliu Vadim Tudor…
  Niciodată, nu a fost citat mai mult, în presă sau online, ca și în anul trecut și în anul acesta…
  La fel se va întâmpla și aici.
  👍

 • Oameni de valoare le stau în gat celor care au votat nenorociți de 31 de ani, nu VATI saturat libidinosilor sa mâncați căcat de unu și de altul pe internet! Viata voastră e buna probabil ca sunteți abonați la robinetul șpăgilor guvernamentale! Rușine sa va fie! Neam de cotoharle ale turmei de inculți din. România!

Adauga un comentariu