Stiri si curiozitati

Cum arata dormitorul lui Gheorghe Dinca

Publicat: 02 sept. 2019

Criminalistii au avut o surpriza de proportii atunci cand au intrat in locuinta lui Gheorghe Dinca, fiind vorba despre un adevarat haos la care nu s-ar fi asteptat nimeni. Mizerie de nedescris, obiecte aruncate unele peste altele, o imagine infioratoare a unui decor in care au avut loc evenimente tragice.

In ”Casa groazei” din Caracal au fost sechestrate si ucise – asa cum a declarat Gheorghe Dinca – Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

“Era dormitorul, camera de zi a lui Dinca Gheorghe, in latura de vest… Am gasit material calcinat, o pereche de blugi. In holul locuintei, o poseta, o pereche de incaltaminte, carnea aflata in congelator. S-a mai descoperit un telefon mobil tot in dormitor. E marca (…) si o husa de telefon. Poate reusim sa ridicam de acolo ceva, mai facem o cercetare”, a afirmat unul din anchetatori pentru cancan.ro.

“Cand am dat hainele la o parte, erau multi soareci, fugeau ca toti…”, a mai spus anchetatorul.

Amprentele care schimba datele ”problemei”

Au fost descoperite amprente pe un pahar din locuinta lui Gheorghe Dinca. Iar respectivele amprente nu ii apartin ”Monstrului din Caracal”, ci lui… Bebe Strungaru, presupus complice al criminalului. Numai ca acest Bebe Strungaru a declarat ca nu il cunoaste pe Gheorghe Dinca si ca nu l-a intalnit niciodata. Aceasta declaratie este infirmata, iata, de amprentele descoperite pe respectivul pahar, totul ducand spre concluzia preliminara ca Dinca si Strungaru se cunosteau si, posibil, faceau ”afaceri” impreuna. Intr-o astfel de situatie, anchetatorii vor trebui sa stabileasca motivele care l-au determinat pe Strungaru sa nege ca il cunoaste pe Gheorghe Dinca.

Reamintim ca Bebe Strungaru a dat o declaratie ”ferma” la Romania TV, sustinand ca drumurile sale nu s-au intersectat, niciodata, cu ale lui Gheorghe Dinca.

“Nu l-am vazut niciodata pe Gheorghe Dinca, nu am vorbit niciodata si nu am avut nevoie niciodata de dumnealui. Eu am 63 de ani si dumnealui 66. Eu am facut scoala profesionala de Strungarie, la Severin. Dumnealui nu stiu ce a facut, dar in niciun caz nu am avut cum sa ne intalnim. Nu l-am cunoscut. Nu il stiam nici din vedere. Nu auzisem de el pana acum. Nu m-a interesat”, a declarat Bebe Strungaru la RTV.loading...

Adauga un comentariu