Arte vizuale

Cum arata dupa numai un an baietelul din imagine, dupa ce a fost salvat de la moarte. Fotografia care a facut inconjurul lumii pe Internet

Publicat: 31 mart. 2016
3

O fotografie face furori pe retelele sociale, dupa ce un numar impresionant de internauti au distribuit-o pe propriile pagini.

Fotografia in care o tanara voluntara aflata in Nigeria ii da unui copil de 2 ani sa bea apa a inceput sa le atraga din nou atentia internautilor, iar aceasta a fost distribuita de peste 20 de mii de ori, pe Facebook. In aceasta imagine apare baietelul de acum un an, in momentul in care Anja Loven, o olandeza aflata intr-o misiune umanitara in Nigeria il ajuta sa bea dintr-o sticla de apa. De asemenea, e prezentata si „varianta“ celor doi din prezent. Baietelul pe care Anja l-a salvat se numeste Hope (n.r.: Speranta), iar acesta a fost abandonat de catre familie fiindca s-a crezut ca are „legaturi intunecate cu vrajitoria“.

Din pricina superstitiilor, baietelul de 2 ani a fost lasat sa moara de foame, pana in clipa in care a fost gasit ratacind pe strazi si femeia l-a luat in grija sa. Mai mult, povestea este cu atat mai impresionanta, fiindca Hope a trait 8 luni de zile cu resturi de mancare pe care trecatorii i le mai aruncau din cand in cand.

Adauga un comentariu