Magazin

Cum arata Elena Basescu, la 5 luni de la nastere

Publicat: 10 feb. 2014
1

La cinci luni de cand a devenit mamica, Elena Basescu (33 de ani) a revenit aproape complet la silueta de fotomodel, de odinioara.

La fel ca majoritatea gravidelor, Elena Basescu a luat cateva kilograme in plus in timpul sarcinii. Au trecut doar cinci luni de cand fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu a nascut-o pe Sofia Anais si intre imaginile surprinse atunci de fotoreporteri si cele de acum diferenta este foarte mare, scrie click.ro.

Citeste si: EBA publica pe Twitter doua imagini realizate de Sarbatori: cu tatal ei si cu Elena Udrea

Se vede clar ca Elena a slabit mult si a scapat atat de sunculite, cat si de falcute.

Cu siguranta, cel mai mult a ajutat-o sa slabeasca fetita ei, care o solicita la maximum, la fel ca oricare alt bebelus, dar si drumurile saptamanale catre Parlamentul European de la Bruxelles.

Mai mult, atunci cand e la Bucuresti, EBa merge regulat la un centru spa din nordul Capitalei, unde petrece destul de mult timp. De curand, fotoreporterii Click! au surprins-o iesind de aici, dupa trei ore de tratamente de infrumusetare.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au devenit parinti la 1 septembrie 2013. EBa a nascut prin cezariana, la Spitalul Universitar, cu trei saptamani inainte de termen.

Citeste si: Elena Basescu, mesaj emotionant pentru sora sa, Ioana, de ziua onomastica

Adauga un comentariu