Secretele istoriei

Cum arata femeia de care printul William s-a indragostit inainte de nunta cu Kate Middleton? Ea ar fi putut sa ii devina sotie!

Publicat: 05 iun. 2019

Kate Middleton si printul William formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri, cei doi avand o relatie inca din adolescenta. Cu toate ca au o familie frumoasa, in trecut, relatia lor a stat sub semnul intrebarii, mai ales dupa ce in perioada liceului s-au despartit pentru o scurta perioada de timp.

Printul William nu a avut ochi intotdeauna doar pentru Kate Middleton, iar in perioada in care cei doi au fost despartiti, o alta femeie i-a furat inima ducelui de Cambridge. Acesta a fost indragostit nebuneste de Isabella Calthorpe, o tanara care provenea dintr-o familie instarita si care i-ar fi putut deveni cu usurinta sotie.

Cum arata femeia de care printul William s-a indragostit inainte de nunta cu Kate Middleton?

Dupa ce s-a despartit de Kate Middleton, printul William si-a indreptat atentia catre o tanara blonda, frumoasa si care a reusit sa il cucereasca. Isabella Calthorpe, actrita si model, l-a facut pe printul William sa uite pentru o perioada de Kate Middleton, iar legatura dintre ei a fost atat de puternica, incat Isabella Calthorpe a fost ceruta in casatorie de catre ducele de Cambridge. In timp ce orice domnisoara si-ar fi dorit sa devina ducesa, Isabella Calthorpe l-a refuzat pe printul William, constienta de faptul ca va fi nevoita sa renunte la cariera ei in momentul in care va intra in familia regala britanica.

“In acea vara, William a spus ca are nevoie de o pauza si a mers intr-o vacanta in Grecia alaturi de prietenii sai. Isabella a stat mult in preajma printului William in acea vara. Lucrurile au mers atat de departe, incat William a renuntat la Kate pentru ca a crezut ca are o sansa cu Isabella, iar Kate a stiut acest lucru. Cu toate acestea, Kate a stiut sa isi joace cartea si a asteptat ca William sa se intoarca la ea, lucru pe care l-a si facut in cele din urma. Dar, inainte de asta, el a facut tot ce a putut pentru a o cuceri pe Isabella.”, a povestit o sursa apropiata familiei regale britanice, potrivit dailymail.co.uk.

Desi era constienta de obsesia printului William pentru Isabella Calthorpe, ducesa de Cambridge a acceptat sa ii ofere o a doua sansa, cu conditia sa nu mai pastreze legatura cu Isabella. Ulterior, in anul 2011, printul William si Kate Middleton s-au casatorit, iar nunta lor a fost urmarita in intreaga lume.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arata femeia de care printul William s-a indragostit inainte de nunta cu Kate Middleton.loading...

Adauga un comentariu