Cultural

Cum arăta Florin Călinescu pe vremea când era tânăr. De ce s-a retras actorul din lumina reflectoarelor

Publicat: 23 sept. 2022
Cum arăta Florin Călinescu pe vremea când era tânăr. De ce s-a retras actorul din lumina reflectoarelor
Florin Călinescu și-a construit o carieră de succes încă de pe vremea când era tânăr, iar în prezent este extrem de apreciat de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă.

Puțini sunt cei care știu cum arăta Florin Călinescu pe vremea când era tânăr. Actorul a trecut prin suferințe greu de imaginat și are o poveste de viață impresionantă. Dincolo de succesul în carieră, Florin Călinescu a avut parte de momente extrem de grele în viața privată. Recent, acesta și-a surprins fanii și a luat o decizie neașteptată. Iată de ce s-a retras actorul din lumina reflectoarelor.

Florin Călinescu a făcut furori pe vremea când era tânăr

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Carismaticul artist cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă și aduce zâmbetul pe chipul tuturor. Deși este mereu energic și optimist, Florin Călinescu ascunde o adevărată dramă. Acesta și-a pierdut părinții, soția și fiul, iar durerea avea să îl copleșească ani întregi.

Florin Călinescu a făcut furori în showbiz-ul autohton pe vremea când era tânăr. Actor, director de teatru și om de televiziune, Florin Călinescu și-a construit o carieră uluitoare și este extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă. În anul 1996, acesta a atins apogeul carierei sale ca moderator al emisiunii ,,Chestiunea zilei” de la Pro Tv.

Actorul a cucerit inimile multora, însă acesta s-a îndrăgostit iremediabil de actrița Ana-Maria Călinescu. Cei doi au avut un mariaj de mai bine de 27 de ani și doi copii, pe Luca și Petru. Încă de la începutul căsniciei, actorul și frumoasa lui parteneră au trecut printr-o adevărată dramă. Fetița lor s-a stins din viață la doar 5 luni în urma unei boli crunte.

Florin Călinescu și soția sa au trecut cu greu peste această suferință și s-au dedicat o bună perioadă de timp carierei. Aceștia au fost un cuplu nu doar în viața privată, ci și pe scena teatrului. Ulterior, au devenit iar părinți, însă o altă suferință avea să le schimbe viața.

Îndrăgitul artist și-a pierdut soția în anul 2005 după ce aceasta a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Evenimentele tragice au continuat, iar cinci ani mai târziu, Florin Călinescu și-a pierdut ambii părinți. În anul 2012, actorul l-a pierdut și pe fiul său Luca, după ce acesta și-a luat viața, fiind copleșit de pierderea mamei sale.

Florin Călinescu a trecut prin suferințe greu de imaginat, însă nu și-a pierdut optimismul și aduce zâmbetul pe chipul tuturor de fiecare dată când apare la tv. Recent, actorul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și s-a mutat la țară.

O altă vedetă care a avut parte de momente dificile în viața privată este Maria Buză. Deși a trecut prin situații extrem de grele, artista se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața de cuplu. Aceasta nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de partenerul ei.

De ce s-a mutat la țară îndrăgitul actor

Florin Călinescu a luat o decizie neașteptată și a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor. Actorul s-a mutat la țară, în comuna Babana, locul copilăriei sale.

,,Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte.

În comuna Babana s-a născut tata și aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viața la țară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieți și trei fete, 42 de bibilici, 9 gâște, doi câini lupi și doi Schnauzeri pitici. Am avut și capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare și l-am dat pentru că se ținea de rele.”, a mărturisit acesta.

Florin Călinescu și-a construit o carieră de succes încă de pe vremea când era tânăr, iar în prezent este extrem de apreciat de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Artistul a trecut prin multe suferințe în viața privată, însă și-a păstrat optimismul și energia debordantă.
Adauga un comentariu