Cancan

Cum arată Gina Pistol înainte de naștere! S-a filmat așa alături de Smiley

Publicat: 03 mart. 2021
Gina Pistol naștere
În mai puțin de o săptămână, Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți pentru prima dată

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, care este foarte aproape de naștere, abia așteaptă sosirea momentului în care își va ține în brațe fetița. Pentru a mai scăpa de tensiunile normale unei astfel de perioade, ea și Smiley au filmat un videoclip care a stârnit multe râsete printre fani.

În cel mult o săptămână, Gina Pistol urmează să aducă pe lume fetița ei și a lui Smiley. Cei doi sunt foarte entuziasmați dar și nerăbdători, fiind vorba de primul lor copil. Totuși, Smiley și Gina Pistol și-au ținut relația ascunsă circa trei ani de zile. Însă după mai multe speculații în presă cu privire la o posibilă relație între cei doi, vedetele au făcut un vlog prin care și-au oficializat relația și în spațiul public.

Mai mult decât atât, șocul a fost cu atât mai mare pentru fanii celor doi, după ce au dezvăluit că în curând vor deveni părinți! La momentul anunțului, Gina Pistol era însărcinată în cinci luni, iar de atunci cuplul este sub atenta „supraveghere” a fanilor care-i urmăresc cu regularitate pe rețelele de socializare și vor să știe fiecare amânunt al relației lor!

Gina Pistol, tot mai aproape de naștere

După luni întregi de așteptare, cei doi părinți își vor strânge în brațe primul copil. S-au pregătit intens în ultimele săptămâni și au cumpărat tot ce este necesar pentru ca micuței să nu-i lipsească nimic. Ba chiar au reușit să termine de renovat și camera fetiței.

Totuși, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că este puțin speriată de acest moment și nu știe cum va fi în postura de mamă, dar este convinsă că toate femeile au astfel de griji cu câteva zile înainte să nască.

Mai mult, Gina Pistol este o graviduță-model, chiar și în haine de casă. Lejer îmbrăcată, blondina arată foarte bine, indiferent de ce ar purta, pentru că trăsăturile fine și rafinate o fac o clasează ușor printre cele mai frumoase femei din România. Prezentatoarea TV este la doar o săptămână distanță înainte de naștere, iar burtica ei a crescut considerabil. Cu toate acestea, ea se simte bine alături de tatăl fetiței ei, Smiley, și cei doi fac tot felul de videoclipuri amuzante.

Botez și cununie în același timp?

Recent, artistul a pus pe toată lumea pe jar după ce a făcut o declarație care a surprins pe toată lumea. Imediat fanii celor doi, după ce și-au anunțat relația și faptul că vor deveni părinți s-au întrebat când vor merge și în fața altarului, iar Smiley le-a satisfăcut și această curiozitate.

Spre deliciul tuturor, cântărețul a mărturisit că „Nu exclud o căsătorie” cu iubita lui, Gina Pistol. Acum toată lumea așteaptă ca pe lângă slujba de botez a fetiței lor, care va veni pe lume într-o săptămână, să auzim și că cei doi s-au cununat în fața lui Dumnezeu!

Smiley și Gina Pistol se ceartă de la telecomandă

Smiley și Gina Pistol sunt ambii prezentatori TV la posturi de televiziune diferite. Smiley este prezentator la Românii au talent, emisiune de pe ProTV, în prezent luându-i locul la masa juriului lui Andi Moisescu, iar Gina Pistol prezintă concursul culinar Chefi la Cuțite, de pe Antena 1.

Ei bine, în zua de luni, de la 20:30, ambele emisuni se difuzează în același timp, iar acum începe războiul pentru… telecomandă. Niciunul nu vrea să cedeze în fața celuilalt și să se mute într-o altă cameră, ci vrea să rămână în linving pentru a-și viziona emisiunea pe care prezintă.

Așa că, cei doi aproape că s-au bătut pentru a pune mâna pe telecomanda telvizorului. Nu va speriați, pentru că totul este doar un videoclip amuzant, regizat și postat de Smiley pe contul său de TikTok. Însă dincolo de toate acestea, fanii sunt curioși cum va trece Gina Pistol de naștere…





Comentarii
Adauga un comentariu