Info Turism

Cum arata imperiul din Madagascar al lui Radu Mazare 

Publicat: 29 nov. 2018

Radu Mazare, primar al Constantei timp de trei mandate, este cunoscut pentru vacantele sale in Brazilia si in Madagascar, iar in 2016 el si-a deschis un complex turistic in Madagascar.

In 2012, cand era primar al Constantei, Radu Mazare anunta, la intoarcerea dintr-o vacanta in Madagascar, ca a concesionat de la un trib, pe o perioada de 99 de ani, 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, intr-un golf in nordul Madagascarului, pentru care ar fi platit 1 euro pe metru patrat. El spunea atunci ca vrea sa construiasca acolo un complex pentru iubitorii de sporturi nautice.

Pe terenul din Madagascar a fost ridicat resortul Mantasaly, format din 16 bungalow-uri amplasate langa plaja, in Andovokonko Bay, Antsiranana, toate cu vedere spectaculoasa la Oceanul Indian, cu doua suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mancarurile fiind gatite din alimente organice, crescute de localnici, dar si un bar&lounge, scrie adevarul.ro.

Clientii beneficiaza de cursuri de kite din partea unor instructori autorizati si pot cumpara sau inchiria echipamente de la magazinul din complex. 
 

Adauga un comentariu