Magazin

Cum arata in REALITATE Iisus Hristos? Nu o sa-ti vina sa crezi!

Publicat: 19 mai 2014
1

O imagine straniu de familiara, un barbat tanar, cu plete ondulate, a capatat contur dupa o descoperire extraordinara anuntata de cotidianul britanic Daily Mail. Daca se dovedeste a fi autentica, portretizarea lui Iisus Hristos pe o placuta de plumb, descoperita recent, ar putea fi prima imagine palpabila a Mantuitorului.

Citeste si:  Teoria care contrazice TOTUL! Vaticanul pregateste populatia pentru intalnirea cu extraterestrii

Placuta, de dimensiunile unui card de credit, este sigilata pe toate partile si contine o reprezentare tridimensionala a unui cap uman pe ambele parti. Se pare ca acel chip il infatiseaza pe Iisus Hristos cu si fara barba, iar inscriptiile de pe aceasta s-ar putea traduce din ebraica veche drept Mantuitorul din Israel.

Aceasta placuta face parte dintr-un tezaur descoperit de un camionagiu palestininian Hassan Saida intr-o pestera aflata pe dealurile ce strajuiesc Marea Galileii, potrivit obiectiv.info. Acesta a refuzat sa vanda vreuna dintre descoperirile sale, acceptand ca doua mostre sa fie analizate in laboratoare din Elvetia si Marea Britanie.

Citeste si: Documentul care loveste in inima crestinismului. Iisus NU a fost crucificat

De asemenea, o alta descoperire importanta, intr-o pestera situata la mai putin de 100 de mile de Qumran, unde s-au descoperit celebrele manuscrise de la Marea Moarta, si la 60 de mile de Massada, locul unde s-au sinucis in masa evreii reprezentanti ai unei secte extremiste, in fata asediului armatei romane in anul 72 iHr, la doi dupa distrugerea Templului din Ierusalim.

Aici s-au gasit peste 70 de carti din plumb, care se pare ca au apartinut unei secte evreiesti timpurii cu caracter mesianic, cel mai probabil inrudita cu crestinismul timpuriu. Multe dintre carti sunt inchise pe toate laturile cu inele metalice, sugerand ca nu erau destinate sa fie deschise pentru oricine.

Citeste si: ADEVARUL DECRIPTAT, BIBLIA DECODATA: Cetatea lui Dumnezeu este o nava spatiala care calatoreste in galaxie

Acest lucru ar putea fi adevarat, deoarece aceste placute contin cuvintele sfinte care nu ar trebui sa fie citite, cum ar fi numele sacru al lui Dumnezeu, care este rostit doar odata de marele preot in Templul din Ierusalim de Yom Kippur.

Comentarii
Adauga un comentariu