Stiri si curiozitati

Cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, inainte sa-si fi „corectat” forma nasului

Publicat: 24 sept. 2018
3

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este subiect de presa, mai ales din cauza relatiei sale cu liderul PSD, despre care, se spune, ca apeleaza deseori la sfaturile ei, chiar si atunci cand este vorba de politica. Ca este asa sau nu, e posibil sa aflam mai tarziu, cert este ca legatura lor, in ciuda diferentei de varsta, pare destul de serioasa.

Irina nu ar fi stat pe ganduri sa-si faca o operatie de subtiere si micsorare a nasului, care i-a schimbat vizibil fizionomia, in urma cu cinci ani,  dupa ce a ajuns la ministerul unde l-a cunoscut pe Liviu Dragnea.

Irina Alexandra Tanase a absovit Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Econimice Bucuresti, insa in paralel a lucrat la o firma detinuta de Sebastian Ghita, inainte sa ajunga la Ministerul Dezvoltarii, in 2013.

Cel care a remarcat-o initial a fost insa Andrei Dolineaschi, fost secretar general al PSD. Acesta a vazut-o la o actiune de voluntariat si i-a propus sa vina sa lucreze la partid pentru a pregati congresul din luna aprilie, informeaza wowbiz.ro

„Am vazut-o ca era foarte isteata si descurcareata si i-am propus sa vina sa lucreze la partid. Imi aduc aminte ca a dat o mana de ajutor la congresul din 2013 si atunci am remarcat-o mai mult pentru ca stie sa se descurce”, a povestit Dolineaschi pentru Libertatea.

Acesta a laudat-o spunand ca vorbeste „cel putin trei limbi straine”. Cateva luni mai tarziu a ajuns la Ministerul Dezvoltarii, dupa care a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.  

Adauga un comentariu