Actualitate

Cum arata Jojo roscata?

Publicat: 02 oct. 2012

Ne-am obisnuit s-o vedem mereu blonda si, uneori, pentru cate vreun rol, satena, bruneta sau chiar grizonanta. Pentru noul sezon al show-ului „Serviciul Roman de Comedie“, care incepe maine, Jojo a experimentat roscatul.

Catalina Grama, alias Jojo, nu se da in laturi de la experimente de look, daca rolul o cere. Iar in „Serviciul Roman de Comedie“ am vazut-o schimbandu-si mereu infatisarea si, de fiecare data, intrand perfect in pielea personajului ei.

De aceasta data, Jojo a trecut de la blond la roscat! Nu e vorba despre o transformare permanenta, insa, pentru ca Jojo nu si-a vopsit parul, ci a purtat o peruca rosie ca focul pentru a da nastere unui alt personaj, super-Gina.

Roscata, cu un costum sexy si cu un decolteu pe masura, Jojo a afisat la filmari o forma fizica de invidiat, numai buna pentru un personaj energic si plin de umor cum este super-Gina.

Aceasta nu este, insa, singura schimbare pe care Jojo o pune la cale pentru noul sezon de la Pro TV, pentru ca actrita mai bifeaza un personaj nou, un personaj punk-rock: „Asa cum v-am obisnuit deja in fiecare toamna, am facut cateva schimbari, care va vor placea cu siguranta. Am pregatit un mini-serial in cadrul emisiunii ce va incepe in data de 3 octombrie pe Pro TV, care imi aduce un personaj nou-nout foarte comic, o rebela foarte greu de cucerit“, dezvaluie aceasta.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit