Curiozitati

Cum arata Liviu Dragnea dupa 4 luni de inchisoare. Detaliul care a surprins pe toata lumea

Publicat: 13 sept. 2019

Fostul presedinte PSD Liviu Dragnea a fost scos, joi, din Penitenciarul Rahova si a fost audiat la Tribunalul Bucuresti, ca martor in procesul fostului presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Acesta este judecat pentru infractiunea de trafic de influenta.

In jurul orei 14,00, Liviu Dragnea a fost introdus in sala de judecata, fara catuse la maini, fiind escortat de sapte agenti. Imbracat in camasa alba si costum de culoare inchisa, purtand ochelari de vedere, Liviu Dragnea a fost asezat in boxa arestatilor, dupa care a inceput sa dea o declaratie in calitate de martor. Conform Antena 3, Liviu Dragnea a ”albit” si mai mult in inchisoare, insa dantura sa este… impecabila.

Liviu Dragnea s-a inchinat in boxa martorilor, fostul presedinte PSD fiind adus fara catuse la instanta, dar pazit de numai putin de sapte agenti. Sedinta de la Tribunalul Bucuresti a fost nepublica, astfel ca jurnalistii nu au avut acces in sala de judecata. Audierea lui Liviu Dragnea, de la Tribunalul Bucuresti, s-a incheiat dupa mai bine o ora.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit