Actualitate

Cum arata lucrarile din Fundatie, filmate dintr-o DRONA – FOTO,VIDEO

Publicat: 09 apr. 2013

Santierul de la Pasajul Mihai Eminescu din zona Fundatie avanseaza, greu, dar sigur, asta desi pana acum lucrarile au fost deja intarziate de descoperirile arheologice. Imagini cu stadiul lucrarilor din aceasta zona au fost filmate dintr-o drona, un vehicul aerian care poate fi controlat fara pilot, in anumite cazuri doar cu ajutorul unui smartphone si o tableta.

Lucrarile de pe Axa E-V presupun refacerea infrastructurii din Pacurari pana pe strada Elena Doamna, incluzand realizarea pasajului Mihai Eminescu. Pana in septembrie 2013 lucrarile la Pasajul Mihai Eminescu ar trebui sa fie finalizate, potrivit unei declaratii a primarului Gheorghe Nichita, facuta in luna decembrie a anului 2012.loading...

Comentarii
  • Lucrarile la pasaj si altele din IASI se vor termina peste trei ani inainte de alegerile de primari. Si atunci toti au sa-l voteze pe cichita!

  • management defectuos premeditat!!!! cati bani au fost gheltuiti???????????????? nu vede nimeni??????????? rusine, sunt metode de a face mai rapid pasaje, cu prefabricate care se incorporeaza ca un puzzle. prea mult disconfort, in Japonia asa ceva se facea in max 6 luni

  • Dar arata chiar foarte bine santierul.Totul este ordonat, delimitat, traficul fiind dirijat corect. Bineinteles ca nu se poate circula decat in conditii de restrictii privind gabaritul si viteza de deplasare specifice unui santier. Dar ce sa-i faci, latraii antiNechita trebuie sa-si faca treaba si sa lanseze criticile de rigoare. Saptamana trecuta declamau pe orice canal mass-media ce e cel mai dezordonat santier dar dupa cum se poate vedea, situatia e cu totul alta. Hai pa!

    • d-le cetatean obiectiv, in conditii de restrictie se circula in tot orasul (daca il pot numi asa), zi de zi ne rupem masinile pe strazile Iasului, dar ce sa faci, unii nu vad padurea de copaci…

  • le pre toti astia de la primarie in frunte cu prostul satului Nichita !Vad ca sunt uni bucurosi ca pasajul merge mai mult sta … cata postalani mai sunt in orasul asta !santierul se v-a lungi ca intotdeauna mai multi ani ,treaba cu la toamna e pentru inghesuitii care nu stiu nimic dar voteaza din orasul asta …visati ,visati si iar visati !ca altii fura la greu din banii publici !

  • un singur lucru’ am de zis: lucrurile importante au nevoie de timp (aduceti-va aminte cat a durat construirea pasajului de la hala centrala si mergeti de observati minunata creatie, de preferat cand ploua)

Adauga un comentariu